Η αποτίμηση των διεθνών του ΟΦΗ

ΟΦΗ | 13 Οκτωβρίου 2021, 18:16

Τα πεπραγμένα των πέντε διεθνών ποδοσφαιριστών του, που έλαβαν μέρος στην προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21, καταγράφει ο ΟΦΗ.

Ουές (Συρία), Επασί (Καμερούν), Σελίμοβτις (Λουξεμβούργο), Διαμαντής (Ελπίδων Κ21) και Γρίβας (Ελπίδων Κ21). Η αναφορά του ΟΦΗ στους διεθνείς ποδοσφαιριστές του:

«Πέντε διεθνείς είχε ο ΟΦΗ τον Σεπτέμβριο, για την προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21.

Τις πέντε συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έφτασε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Devis Epassy, ο οποίος ήταν στην βασική ενδεκάδα και στους δυο αγώνες κόντρα στην Μοζαμβίκη, για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Καμερούν αναδείχθηκε νικήτρια και στις δυο αναμετρήσεις (3-1, 0-1), αποτελέσματα που την έφεραν στη 2η θέση του 4ου γκρουπ της προκριματικής φάσης, απέχοντας μόλις έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Ακτή Ελεφαντοστού.

O Abdul Weiss αποτέλεσε μια από τις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Συρίας, τόσο στο ματς κόντρα στην Νότια Κορέα, όπου η Συρία ηττήθηκε με 2-1, όσο και στην ήττα από το Λίβανο (2-3), αγωνιζόμενος και τις δυο φορές σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο.

Ο Απόστολος Διαμαντής ήταν ο αρχηγός της U21 στην νίκη της επί της Λευκορωσίας (0-2), ενώ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 27ο λεπτό. Ο Φροίξος Γρίβας μπήκε ως αλλαγή στο 89ο λεπτό στη θέση του Ζαγαρίτη.

Λόγω κρουσμάτων COVID-19 σε μέλη της Ελληνικής αποστολής, ο αγώνας με την Κύπρο, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 12/10, αναβλήθηκε. Ο Vahid Selimovic, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Λουξεμβούργου για τους αγώνες με την Σερβία (0-1) και την Πορτογαλία (5-0), όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad