Η αποστολή του Τάλω για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Ξάνθη

Ποδηλασία | 21 Ιουνίου 2017, 19:28

Το τριήμερο 23-25 Ιουνίου η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τους Δήμους Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρων και τον Πήγασο Ξάνθης, θα διοργανώσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2017, στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.

Το βράδυ της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής του Τάλω ΑΝΕΚ LINES για τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την πρώτη μέρα θα γίνει η Ατομική χρονομέτρηση Γυναικών (απόστασης 27,2 χιλιομέτρων) και Ανδρών (46,2  χλμ.). Το Σάββατο (24/06) θα διεξαχθεί ο αγώνας Αντοχής Γυναικών (108,1 χλμ.) και την Κυριακή (25/06) ολοκληρώνεται η διοργάνωση με τον αγώνα Αντοχής Ανδρών (174,1 χλμ.).

Η ανακοίνωση του Τάλω για την αποστολή αναφέρει τα εξής:

Σήμερα αναχωρεί με το πλοίο του χρυσού χορηγού της ομάδας, της ΑΝΕΚ, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου για να λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών στην Ξάνθη. Για άλλη μια φορά η κρητική ναυτιλιακή εταιρεία χορηγεί την δωρεάν μετακίνηση των αθλητών μας προς Πειραιά και πίσω. Κοντά στην ομάδα και το Ποδηλατοδρόμιο Χανίων το οποίο χορήγησε τα κορυφαία συμπληρώματα για να ανταπεξέλθουν οι αθλητές στην απαιτητική διαδρομή της αντοχής και την τεχνική υποστήριξη όλο το χρόνο.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς οι οποίοι είναι δίπλα μας και στηρίζουν την ομάδα με κάθε τρόπο.

Την αποστολή απαρτίζουν :

Τζωρτζάκης Πολυχρόνης
Κορτσιδάκης Μιχάλης
Καλιβρετάκης Δημήτρης
Πανηγυράκης Ιωάννης
Σταυρακάκης Γιώργος
Χατζηαγγελάκης Μανώλης
Συντζανάκη Νάντια
Τζομπανάκη Κατερίνα

Συνοδοί Μαρεντάκης Π. Πανηγυράκης Ν.

 

karta antonis garden