Η αποστολή του Παναιγιάλειου

Χανιά | 26 Μαρτίου 2016, 20:07

Με 19 ποδοσφαιριστές κατεβαίνει στα Χανιά ο Παναιγιάλειος για το παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα του Αιγίου και όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και η αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα:

Με μεσημεριανή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για τον αυριανό (4μ.μ.) εκτός έδρας αγώνα στο Μάλεμε Χανίων με αντίπαλο τον Κισσαμικό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο και ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού τής κρητικής ομάδας από τον τεχνικό Χρήστο Παρασκευόπουλο, που χαρακτήρισε τον Κισσαμικό ως μια άκρως επικίνδυνη ομάδα, η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ακολούθως ο τεχνικός των “μελανόλευκων” ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Αθανασόπουλος, Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Κολόκας, Φωτιάς, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Κρισμάρεβιτς, Ζαχαρόπουλος, Ζουνίνιο, Λινάρδος, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Γκουτσίδης, Στίκας, Γκούφας.

Η “μελανόλευκη” αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει από το δημοτικό στάδιο στις 5.30μ.μ. με το λεωφορείο τής ομάδας για τον Πειραιά, από όπου στις 9.00μ.μ. θα αποπλεύσει για το λιμάνι τής Σούδας, όπου υπολογίζεται να φθάσει στις έξι τα ξημερώματα Κυριακής.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards