Η αποστολή του Α.Σ. Κρήτες για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό

Πολεμικές Τέχνες | 26 Ιανουαρίου 2017, 16:06

Ο Α.Σ. Κρήτες θα εκπροσωπηθεί με τρεις αθλήτριες και δύο αθλητές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό νοτίου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Καντάρας όπως αναφέρει ο ανταγωνισμός θα είναι δυνατός και οι αθλητές του θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στους νέους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας, που σκοπό έχουν να κάνουν το ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του Α.Σ. Κρήτες για τη συμμετοχή στο διασυλλογικό πρωτάθλημα:

Αναχωρεί την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου η αποστολή του Α.Σ.Κρήτες για το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό νοτίου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα στις 27-28-29 Ιανουαρίου. Στο πρωτάθλημα έχουν δηλώσει συμμετοχή 1200 αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους της Νοτίου Ελλάδος και όπως δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος αναμένεται δυνατός ανταγωνισμός, και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στους νέους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όπου θα κάνουν το ολυμπιακό άθλημα Ταεκβοντό ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Η αποστολή του Α.Σ. Κρήτες αποτελείται από τους:

Κατσούλη Μαρία, Μπουρδαντωνάκη Γεωργία, Αντωνίου Ελένη, Παλιουργιώτη Γιώργο, Μαζανάκη Μανώλη και τον προπονητή τους Καντάρα Νικόλαο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την anek lines & bluestar ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων της.

 

karta antonis garden

Rabona ad