Η αποστολή της Σαντορίνης για Επισκοπή

Football League 22 Απριλίου 2021, 21:28

Με 21 ποδοσφαιριστές ταξιδεύει ακτοπλοϊκώς για το Ηράκλειο και από εκεί οδικώς για το Ρέθυμνο η αποστολή της Σαντορίνης για την αναμέτρηση του Σαββάτου (24/04, 15:00) με την Επισκοπή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Νίκος Παντέλης καθώς όλα τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά. Το δελτίο τύπου της νησιώτικης ομάδας αναφέρει σχετικά:

«Για την 7η Αγωνιστική της Football League η ομάδα μας ταξιδεύει στην Κρήτη, αφού το Σάββατο 24/04 αντιμετωπίζει την ομάδα της Επισκοπής, στο ΔΑΚ Γάλλου στο Ρέθυμνο. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο ακτοπλοϊκώς από τη Σαντορίνη με προορισμό το Ηράκλειο και από εκεί θα μεταβεί στην πόλη του Ρεθύμνου.

Η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή. Παράλληλα, σήμερα οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης που θα συνοδεύσουν την αποστολή υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο “Πρόληψη” με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Η υπεύθυνη στάση και η ευλαβική τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου εξασφαλίζει την προστασία της υγείας των μελών της ομάδας μας καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία της. Η αποστολή για τον αγώνα με την Επισκοπή, όπως ανακοινώθηκε από τον κ. Νίκο Παντέλη:

Ανδριόλας, Κωστόπουλος, Παπατζίκος, Παπαζαχαρίας, Ερρίκος, Σιμιτσής, Γιουκούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Μπιρμπίλη, Δερμιτζάκης, Καράμπελας, Πουρναράς, Ιβανίδης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Κανούλας, Κουρέλλας

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad