Η αποστολή της ΑΕΚ

Αντίπαλοι Πλατανιά | 1 Ιανουαρίου 2016, 21:46

Χωρίς εκπλήξεις και απρόοπτα ολοκληρώθηκε η Πρωτοχρονιάτικη προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία θα ταξιδέψει με 19 παίκτες στα Χανιά για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά.

Μοναδικός απόντας είναι ο τραυματίας Μπαρόχα, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζιμπούρ ο οποίος πάντως είναι κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει το Σάββατο για τα Χανιά.

Όταν η ΑΕΚ χρειάζεται να ταξιδέψει εκτός Αθηνών για ματς, ο Γκουστάβο Πογιέτ συνηθίζει να ανακοινώνει τους εκλεκτούς για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος δυο μέρες πριν την σέντρα και όχι την παραμονή. Εκείνο που δεν συνηθίζει, είναι να παίρνει 19 και όχι 18 παίκτες στην αποστολή. Και όταν το κάνει, σημαίνει πως υπάρχει μια εκκρεμότητα που πρέπει να… περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πάντως ο Ράφικ Τζεμπούρ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση στην αρχή της εβδομάδας και μαζί με την εορταστική άδεια συμπλήρωσε δέκα μέρες χωρίς κανονική προπόνηση, είναι κανονικά στις επιλογές του Πογέτ.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ είναι οι εξής: Ανέστης, Βούρας, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης.

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad