Η αποστολή για τον “τελικό” παραμονής

Χανιά | 15 Μαΐου 2016, 16:54

Ο ΑΟ Χανιά βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αλλά και μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής. Μια νίκη χρειάζεται ακόμα την οποία φιλοδοξεί να πάρει στο εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας (16/5), με την Λαμία.

/Bella Pizza

Οι “μπλε” του Γράφα με τρεις σερί νίκες και επτά παιχνίδια αήττητοι θέλουν να διερύνουν το καλό τους διάστημα και να σφραγίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σε αυτόν τον (ακόμα ένα) “τελικό” ο τεχνικός του ΑΟΧ Θωμάς Γράφας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για τον εν λόγω αγώνα. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον προπονητή των Κρητικών είναι ο τιμωρημένος Σάντερσον, αλλά και οι Νάκας, Μουντοκαλάκης οι οποίοι έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Συγκεκριμένα  την 18μελή αποστολή του χανιώτικου συγκροτήματος η οποία ανακοινώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι μετά το τέλος της προπόνησης απαρτίζουν οι: Πρίφτης, Αμπατζίδης, Καρτσαμπάς, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Παγώνης, Ιωαννίδης, Νύκταρης, Τριανταφυλλίδης, Μασάδο, Τσούτσης, Δεινόπαπας, Χατζηλιάδης, Ρίκκα, Γκέσιος, Παλιάτσιος, Φυντικάκης και Καμινιώτης.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad