Η αποστολή για το ματς με Κηφισιά

Επισκοπή | 27 Ιανουαρίου 2023, 16:04

Γνωστοποιήθηκε η αποστολή για την Επισκοπή για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Κηφισιά.

/Bella Pizza

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη αντιμετωπίζει προβλήματα, με πιο σημαντικό να είναι αυτό του Κρίκλοου. H τελευταία προπόνηση για την Επισκοπή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στα Σούρμενα.

Η ενημέρωση από την Επισκοπή έχει ως εξής:

Με στόχο το καλύτερο δυνατό απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κηφισιά αναχωρεί η αποστολή της ομάδας μας για τις υποχρεώσεις της 13ης αγωνιστικής της Betsson SL2.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει την Κυριακή (29/1, 14.45) στο γήπεδο της Κηφισιάς.

Η προετοιμασία επί κρητικού εδάφους ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τον προπονητή της Επισκοπής μας Κώστα Ανυφαντάκη να γυμνάζει τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο του Τσεσμέ.

Άπαντες έλαβαν μέρος σ’ αυτή (πλην του Κρίκλοου που αντιμετωπίζει μία διάταση στον λαγονοψοϊτη) με τον Μπερικάκη να αντιμετωπίζει θετικά μια ήπια ισχιαλγία.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει με πλοίο της ANEK Lines από το λιμάνι της Σούδας γι’ αυτό του Πειραιά και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Αύριο Σάββατο (28/1) θα προπονηθεί για τελευταία φορά η ομάδα μας στο γήπεδο στα Σούρμενα.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Ψαρράς, Βάτζιος, Πολίτης; Κώτσιος, Κεφαλάς, Νταμπίζας, Παπαδόπουλος, Σκεντεράι, Κούτσιας, Μπερικάκης, Εμπουέλε, Βουκελάτος, Σταθόπουλος, Τζωρτζινάκης; Αραμπατζής, Κρίκλοου; Τσιλεδάκης, Καφετζής, Μέτα.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad