Η αποστολή για το φιλικό στην Καλλιθέα

Χανιά | 25 Φεβρουαρίου 2023, 19:13

Την αποστολή για το φιλικό που θα δώσει στην έδρα της Καλλιθέας γνωστοποίησαν τα Χανιά. Πρόκειται για παιχνίδι που ίσως ν’ αποτελέσει την τελική πρόβα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

/Bella Pizza

Στην αποστολή περιλήφθηκαν παίκτες δυο παίκτες από την Κ19, ο τερματοφύλακας Δεσποτόπουλος, που θα είναι ο δεύτερος μετά τον Κατσιμήτρο και ο Βόρφι.

Ναζίμ, Μαρτσάκης, Κόλα και Κοκκίνης έμειναν εκτός επειδή είναι ανέτοιμοι όπως και ο Καλογεράκης ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση, όπως σημειώνεται στην επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ.

Το ματς έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15:00.

Η ενημέρωση της ομάδας των Χανίων:

Με προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του δυνατού φιλικού με την Athens Kallithea που θα γίνει αύριο, Κυριακή 26/02 (15:00), στο «Γρ.Λαμπράκης».

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, επιθετική τακτική και στατικές φάσεις.

Από την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα έμειναν εκτός οι ανέτοιμοι Ναζίμ, Μαρτσάκης, Κόλα και Κοκκίνης, όπως και ο Καλογεράκης ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση.

Οι Λαμπράκης και Μαναρώλης πήραν μαζί τους όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, όπως και δυο παίκτες από την Κ19, τους Δεσποτόπουλο και Βόρφι.

Αναλυτικά η αποστολή: Κατσιμήτρος, Δεσποτόπουλος, Σέχου, Μπάτζιος, Σαρρής, Γιαμπερέ, Ρότσα, Σερβιλάκης, Κατσούρι, Ιμεραλιλάι, Καμαρά, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Λεμονής, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Ζέκχοφ, Ιατρούδης, Μάναλης, Βόρφι.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad