Η αποστολή για τη Νίκαια

Χανιά | 20 Απριλίου 2021, 14:14

Τα Χανιά ολοκλήρωσαν τη μίνι-προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό (21/04, 15:30) με προπόνηση χαμηλής έντασης στη Μοναχή Ελιά.

Για το σημαντικό παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους Καμαρά (προπονήθηκε κανονικά αλλά δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμος), Γρομητσάρη, Μασένα (τιμωρημένοι), Νίκολιτς, Βρεττό και Ζιαμπάρη (τραυματίες). Από την άλλη επιστρέφουν οι Πλέγας και Διαμαντόπουλος.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Προπόνηση χαμηλής έντασης περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (20/04) για την ομάδα μας, η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι για την κανονική περίοδο αντιμετωπίζει τον Ιωνικό, στο γήπεδο της Νέαπολης (21/04, 15:30 – ΕΡΤ Sports 3).

Επειτα από την προθέρμανση το πρόγραμμα είχε ψυχαγωγικά παιχνίδια και παιχνίδια “5vs2”. Κανονικά προπονήθηκε ο Καμαρά, που ωστόσο δεν είναι ακόμη ετοιμοπόλεμος. Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε θα βρίσκονται και οι Γρομητσάρης, Μασένα (τιμωρημένοι), Νίκολιτς, Βρεττός, Ζιαμπάρης (τραυματίες).

Η αποστολή, που αναχωρεί αεροπορικώς από τα Χανιά το απόγευμα, είναι η εξής:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Ζιούλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Σωτηράκος, Ουνγιαλίδης, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Κάρλος, Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης.

*Μετά από το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκαν τεστ ανίχνευσης covid-19, τα οποία ήταν αρνητικά.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad