Η αποστολή για Λεβαδειακό

Χανιά | 12 Δεκεμβρίου 2016, 20:13

Σημαντικές απουσίες παικτών υπάρχουν για τον Κισσαμικό για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Κυπέλλου. Ειδικότερα, εκτός αποστολής για τον Σπύρο Μπαξεβάνο τέθηκαν οι Σταθάκης, Κίκε (τραυματίες) και Λαζαρίδης, που θα πάρει... ανάσες για τη συνέχεια..

planakis

Σε ό,τι αφορά τον Σταθάκη την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική, ο Κίκε αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τη Σπάρτη, ο Ενγκουέμ υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στον ίδιο αγώνα αλλά βρίσκεται στην αποστολή και, τέλος, ο Μάντζης, αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα για να παρευρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του, αλλά η επιστροφή του αναμένονταν το βράδυ της Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση της Δευτέρας κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς εν όψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ πριν την προπόνηση υπήρξε η ανάλυση του Σπύρου Μπαξεβάνου για το παιχνίδι με τη Σπάρτη και αμέσως μετά ακολούθησε το κέρασμα από τον προπονητή της ομάδας για την ονομαστική του εορτή.

Αναλυτικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Πολίτης, Γκέκας, Τσερκέζος, Φυντικάκης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Καβράκης, Αντωνιάδης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Βλάχος, Θέος, Ποκόνγκ, Λουβιτάκης, Μάντζης, Μίλιτς.  

karta antonis garden
/psiloritischania