Η απονομή στους Παίδες του Κύδωνα – Η καλύτερη 5άδα του Final 6

2 Ιουλίου 2017, 17:40

Μετά τη διεξαγωγή του τελευταίου χρονικά παιχνιδιού του Final 6 ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας, όπου κρίθηκε ο πρωταθλητής των Παίδων, ακολούθησε στο κλειστό του ΔΑΚ Μεσολογγίου η τελετή λήξης του 44ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, όπου εκπροσωπήθηκαν τα Χανιά με τον Κύδωνα.

Πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά (MVP) αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κλωναράς του ΠΑΟΚ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Θανάσης Τσούκας του Κεραυνού Αγ. Γεωργίου Γρεβενών. Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης –εκτός του Κλωνάρα- ψηφίστηκαν επίσης οι Γιώργος Ταζόπουλος (ΠΑΟΚ), Ραφαήλ Λαναράς (Ίκαρος Καλλιθέας), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Δούκας) και Δημήτρης Καραϊσκος (Προμηθέας).

Kydon aponomi1

Ο Κύδων παρέλαβε τα αναμνηστικά διπλώματα για την κατάκτηση της 5ης θέσης από το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος Θεόδωρο Μυζίκο. Στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ το κύπελλο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης, ενώ τις υπόλοιπες απονομές έκαναν οι Κώστας Νικάκης (μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ – στον 2ο Ίκαρο Καλλιθέας), Λάζαρος Σαββίδης (μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ – στον 3ο Δούκα και στον 6ο Κεραυνό Αγ. Γεωργίου Γρεβενών) και  Άγγελος Παπανικολάου (μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ – στον 4ο Προμηθέα Πατρών).