Η… απόλυτη σιγή ιχθύος στις ομάδες Γ’ Εθνικής μετά τα νεότερα…

Γ' Εθνική 20 Φεβρουαρίου 2021, 18:34

Το σήμα από την πολιτεία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής βρίσκει τις ομάδες της Κρήτης να… σιωπούν χαρακτηριστικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μία απλή επίσκεψη στις ιστοσελίδες τους άλλωστε, ή σε αυτές που διατηρούν στα social media θα επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Καμία από τις 16 του κρητικού ομίλου δεν έχει επισημάνει το οτιδήποτε σε συνδυασμό με τα νεότερα τα οποία καταγράφονται αυτή τη στιγμή και αφορούν το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στη δράση με τη μορφή καταρχήν των ομαδικών προπονήσεων.

Να ληφθεί υπόψη η βαρύτητα του γεγονότος… Δεν είναι μικρή υπόθεση ότι μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου έχουν λάβει το σήμα να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Κι όμως, εντύπωση προκαλεί το ότι καμία τους δεν κάνει κάποια αναφορά! Τίποτα, το παραμικρό!

Προφανώς τα ζητήματα που υπάρχουν είναι πολλά… Το πρώτο και βασικότερο αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο που θ’ ακολουθηθεί και τα έξοδα τα οποία το επιβαρύνουν. Οι ομάδες είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν την δυνατότητα ν’ ακολουθήσουν πρακτικά και ουσιαστικά τη διαδικασία που ακολουθούν αντίστοιχα οι ΠΑΕ από τη Super League 1 και τη Super League 2 και μένει να φανεί τι θ’ επακολουθήσει. Επίσης είναι σαφές ότι δε μπορεί να στηριχτεί ένα πρόγραμμα 26 αγωνιστικών το οποίο εκκρεμεί, δίνοντας ομάδες και ποδοσφαιριστές τρία παιχνίδια την εβδομάδα, παίζοντας δηλαδή συνεχώς Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από πολύ καιρό, οι ομάδες της Κρήτης είχαν προχωρήσει σε συζητήσεις για το πώς θα ήθελαν να είναι η συνέχεια στο πρωτάθλημα και είναι ξεκάθαρο πως δε συνέβη τίποτα με τα αιτήματά τους, ούτε φαίνεται τώρα ότι μπορούν να στηριχθούν στη βάση που έχουν εκφραστεί. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι αν κάποιοι πίεσαν για να δοθεί “ζωή” στο πρωτάθλημα, αυτοί επί της ουσίας ήταν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι σύλλογοι…

Ετσι, η… σιγή ιχθύος είναι το σημείο αναφοράς που προκύπτει για την ώρα απ’ το κρητικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τις ομάδες της Γ’ Εθνικής μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Σίγουρα η εβδομάδα που ακολουθεί θα καθορίσει το ποιες θα είναι αυτές.

Estrella
Auto KCS