Η απόκτηση επιθετικού και η παραδοχή Παράσχου

Πλατανιάς | 4 Ιαν 2016, 17:19

Σε προτεραιότητα περνάει το θέμα της απόκτησης επιθετικού για τον Πλατανιά. Το πολύ σημαντικό είναι ότι τυχόν προσθήκη θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα που καταγράφεται στα τελευταία παιχνίδια, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν να σκοράρουν από τις 5 Δεκεμβρίου όταν είχαν επικρατήσει της Ξάνθης!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το θέμα είναι πού θα μπορούσε να στραφεί ο Πλατανιάς για επιθετικό όταν, Γενάρη μήνα, καλώς ή κακώς οι επιλογές και δη καλών και ποιοτικών παικτών είναι ελάχιστες… Ο Παράσχος προβαίνοντας σε σχετικό σχολιασμό μετά από παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν σαφής, ότι η προσπάθεια είναι να βρεθεί ένας “έτοιμος” παίκτης, αλλά το θέμα είναι πώς θα γίνει αυτή την περίοδο να βρεθεί αυτό που ψάχνει…

Σε κάθε περίπτωση, ζητούμενο για τον Πλατανιά απ’ ό,τι φαίνεται και με την επιθετική… αφλογιστία του στα τελευταία παιχνίδια, είναι να προχωρήσει στην απόκτηση σέντερ φορ και μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες τι θα υπάρξει αναφορικά με αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

Ιδού όμως τι σχολίασε ο Παράσχος μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με τα μεταγραφικά της ομάδας του:

«Ψάχνουμε για έναν επιθετικό. Σας έχω πει ότι ψάχνουμε να βρούμε, από εκεί και πέρα όμως οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, το ξέρετε, είναι πάρα πολύ δύσκολες. Τώρα, να βρούμε ελεύθερους παίκτες που στο πεντάμηνο που πέρασε, δεν είχαν καμία συμμετοχή, τι να τους κάνεις… Μέχρι να μπορέσουμε να τους φέρουμε εκεί που θέλουμε, μπορεί να περάσουν και δυο μήνες, να λήξει το πρωτάθλημα. Εμείς ψάχνουμε κάποιον παίκτη που να είναι αγωνιζόμενος για να μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad