Η αποχώρηση Μαθιουλάκη επέφερε… κατρακύλα

Πλατανιάς | 22 Ιουλίου 2021, 20:16

Καταλυτικής σημασίας αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος η αποχώρηση του Μανώλη Μαθιουλάκη από τον Πλατανιά. Αυτό πιστοποιούν τα ίδια τα γεγονότα και η κατρακύλα σε όλα τα επίπεδα του σωματείου.

Αποκορύφωμα, άλλωστε, αποτελεί η κατάληξη της γενικής συνέλευσης, που δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί με μόλις τέσσερα άτομα να δίνουν το παρών…

Ετσι, μετά την πολύ άσχημη σεζόν που υπήρξε στην Γ’ Εθνική φαίνεται πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα, όπως έχουμε γράψει, για τον Πλατανιά, κάτι που θα επιβεβαιωθεί εφόσον τελικά η ομάδα δε δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό.

Ο Μανώλης Μαθιουλάκης μπορεί να ελέγχεται για τους χειρισμούς του για τον τρόπο που άφησε την ΠΑΕ, στον οποίο μπορεί σίγουρα ν’ ασκηθεί κριτική για το γεγονός ότι δεν φρόντισε νωρίτερα να δηλώσει την αποχώρηση του από την ομάδα ούτως ώστε να υπάρξει το περιθώριο για μια διάδοχη κατάσταση, όμως γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι πως τα πράγματα μετά την αποχώρηση του έχουν πάρει την χειρότερη δυνατή πορεία.

Ουσιαστικά, όλο το ζήτημα για τον Πλατανιά ήταν να βρισκόταν ένα νέο, άφθαρτο πρόσωπο προκειμένου να είχε το κίνητρο και την όρεξη να βοηθήσει ώστε ο σύλλογος να κάνει μία νέα αρχή. Αυτό όπως αποδεικνύεται δεν υπήρξε ποτέ και ως εκ τούτου τα πράγματα έχουν πάρει αυτή τη στιγμή την… κατηφόρα για τον Πλατανιά ο οποίος εξακολουθεί ν’ αναζητά βέβαια άτομα καινούργια τα οποία θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Από ‘κει και πέρα, σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το χανιώτικο ποδόσφαιρο ότι μέσα σε λίγους μήνες ουσιαστικά έχουν αποχωρήσει σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες του τόπου από το ποδόσφαιρο και ειδικότερα στις ομάδες στις οποίες βρίσκονταν. Η αναφορά εκτός από τον Μανώλη Μαθιουλάκη γίνεται για τον Μανώλη Σβουράκη (Πανακρωτηριακός), το ΣΥΝΚΑ και τον κ. Αλεξάκη με τις εξελίξεις να καταγράφονται πολύ άσχημες τις τελευταίες ημέρες, ενώ αναφορά μπορεί να γίνει επίσης άσχετα αν έχει υπάρξει καιρός από τότε και για την αποχώρηση του κ. Χινόπουλου, ο οποίος για ένα φεγγάρι βρέθηκε στον Αρη Βουκολιών.

Μάκης Καρτσωνάκης

Estrella
Auto KCS

Rabona ad