Η απίθανη κερκίδα του Ασπαλάθου (pics)

Ασπάλαθος | 5 Δεκεμβρίου 2017, 22:13

Mε νίκη συνέχισε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Ασπάλαθος που νίκησε στους Αγίους Αποστόλους με 3-1 τον ΑΣ Καλτσέτο.

Ωστόσο, την παράσταση στον αγώνα “έκλεψαν” οι φιλάθλοι του Ασπαλάθου πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος του αγώνα, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στην κερκίδα του γηπέδου.

Έτσι, κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και τις χειραψίες ακούστηκε ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ από τους φιλοξενούμενους που είχαν κανει τις κατάλληλες προετοιμασίες, θυμίζοντας αγώνα υψηλού επιπέδου και τα πειράγματα σαφώς να δίνουν και να παίρνουν με τον κόσμο που ήταν εκεί, σε μία πολύ πρωτόγνωρη κίνηση για τα δεδομένα του τοπικού και ειδικότερα της Γ’ Κατηγορίας. Παράλληλα, εκτοξέυτηκαν και κάποια πυροτεχνήματα για να τονώσουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα του αγώνα.

Η “παράσταση” συνεχίστηκε και στη διάρκεια του αγώνα με τα συνθήματα να διαδεχονται το ένα το άλλο. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν:

Πωπω λαός και τι ομάδα,
Πωπωπω πωπωπω μία Ασπαλαθάρα
Για να χαζεύει όλη η Κρήτη,
Μαζί με Λι, μαζί με Λίβα Τηγανίτη

Στη συνέχεια μετά από απίθανες αποκρούσεις του νεαρού τερματοφύλακα του Καλτσέττο, Γιάννη Πόντα, στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλάθλοι του Ασπαλάθου “ξαναχτύπησαν” με ένα σύνθημα αυτή τη φορά υπέρ της αντίπαλης ομάδας:

Πωπωπω Καλτσέττο
Πωπωπω Καλτσέττο
Πωπωπω τι τέρμα είναι αυτό

Όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε αμφότερες οι δύο ομάδες πήγαν πήγαν προς το μέρος του κόσμου για να ανταποδώσουν την άρτια αυτή συμπεριφορά, με τους φιλάθλους του Ασπαλάθου να χειροκροτούν και τις δύο ομάδες, σε πραγματικά απίθανες στιγμές για τα δεδομένα ενός αγώνα ελληνικού ποδοσφαίρου.

aspalathos kerkida

aspalathos kerkida2

kapnogona

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad