Η απάντηση στο «τι είδε ο Παράσχος»; «Στην ατζέντα ο Μπουγαΐδης»

Χανιά Πλατανιάς | 26 Απριλίου 2017, 22:39

Ενα δημοσίευμα από τη Θεσσαλονίκη φέρνει τον Πλατανιά να έχει στην ατζέντα του ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στον Κισσαμικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "forza" πρόκειται για τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εάν αυτό είναι αληθινό, τότε αποκτά βάση το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει στο athlitiko στις 12 Απριλίου, όταν ο Γιώργος Παράσχος βρέθηκε στον αγώνα ανάμεσα σε Κισσαμικό και Καλλονή στα Περβόλια και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια των δύο ομάδων. Ενδεχομένως, αν είναι αληθές το ρεπορτάζ, τότε ο Παράσχος ήθελε να τσεκάρει από κοντά σε αυτό το παιχνίδι τον 24χρονο στόπερ που είχε παίξει βασικός σε όλο το 90λεπτο.

Ειδικότερα, στο ρεπορτάζ επισημαίνονται τα εξής:

«Στα Χανιά μετακόμισε τον περασμένο Γενάρη ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης για λογαριασμό του Κισσαμικού, έπειτα απ’ το exit του Πανθρακικού απ’ την Superleague.

Ωστόσο το προσεχές καλοκαίρι παίζει ο 24χρονος στόπερ να επιστρέψει στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας χωρίς να χρειαστεί να διανύσει χιλιόμετρα.

Ας είναι καλά ο Πλατανιάς που επεξεργάζεται το project της απόκτησής του».

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Από την άλλη, σε ερώτηση που τέθηκε στον Πλατανιά για τον Μπουγαΐδη και αν πράγματι υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς της ομάδας, η απάντηση που δίνεται είναι αρνητική. Μένει να αποδειχθεί παρόλα αυτά στην πορεία του χρόνου εάν υπάρχει “θέμα” με τον παίκτη του Κισσαμικού που μετρά 9 εμφανίσεις από τον Γενάρη και μετά που έχει μετακομίσει στο Καστέλι. Σημειώνεται ότι ο Μπουγαΐδης δεν είναι κάποιος “τυχαίος” παίκτης, αφού μετρά 50 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, έχοντας παίξει σε ΑΕΚ, Αρη και Πανθρακικό. 

Estrella
Auto KCS