Η απαίτηση για «διπλό μέσα στον ΟΦΗ»

Χανιά | 22 Δεκεμβρίου 2017, 14:09

Το σύνθημα, στον οποίο εξέφρασαν την απαίτηση για νίκη επί του ΟΦΗ στο μεταξύ των δύο ομάδων ντέρμπι που ακολουθεί στις 6 Γενάρη στο Ηράκλειο, ξεχώρισε από την πλευρά των "Βlue Boys" μετά τη διαμόρφωση της νίκης σε βάρος του Πανσερραϊκού.

/Bella Pizza

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΧ/Κισσαμικού φώναξαν συγκεκριμένα «διπλό μέσα στον ΟΦΗ, ΑΟΧ ολέ, ολέ», δείχνοντας έτσι ποια είναι η δική τους επιθυμία και από την άλλη πως, αν μη τι άλλο, πιστεύουν στις φετινές δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Εξάλλου, μέχρι στιγμής ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, ουσιαστικά ένα παιχνίδι έχει χάσει έξω από τα Χανιά… Ποιο είναι αυτό; Το 1-0 από τον Αρη, που όπως αποδεικνύει το σκορ, ήταν μια πολύ δύσκολη και αγχωτική επικράτηση για την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Πετράκη δεν έχει χάσει σε πολύ δύσκολες έδρες. Στην Πάτρα έφερε 0-0 με την Παναχαϊκή, όπως και με τη Δόξα Δράμας ήρθε ισόπαλος 1-1. Ακόμα, δεν έχει χάσει ούτε στην έδρα του Εργοτέλη (1-1). Σε όλα αυτά τα ματς, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα μπορούσε βάσει ευκαιριών να έχει κερδίσει και ειδικότερα στο ματς με την Παναχαϊκή.

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι θα γίνει στο κρητικό ντέρμπι που ακολουθεί, με τον ΟΦΗ να είναι αλήθεια ότι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε αυτή την περίοδο. 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad