Η ΑΠ Σούδας για τη συμμετοχή της στο σεμινάριο της ΑΕΚ

ΑΠ Σούδας | 12 Σεπτεμβρίου 2021, 21:39

Με τη συμμετοχή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας πραγματοποιήθηκε το 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22.

Oinolatris

Την ομάδα της Σούδας εκπροσώπησαν οι προπονητές της: Στέλιος Κουκουδάκης, Γιώργος Τζατζιμάκης και Ισίδωρος Λάρδας.

Το 1ο Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών για τη σεζόν 2021-22 πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα το Σαββατοκύριακο (11-12/09) και έφερε την επωνυμία «Διονύσης Κυριακόπουλος».

Την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, είχε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που θα ανοίξει το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου.

Την αποτίμηση του σεμιναρίου κάνει η ομάδα της Σούδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας Κουκουδάκης Στέλιος, Τζατζιμάκης Γιώργος και Λάρδας Ισίδωρος.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ και την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης του Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, είχε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που άνοιξε το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου.

Την ίδια μέρα διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ15 της ΑΕΚ και του Ερμή Άνω Λιοσίων και εισήγηση από τον προπονητή της Κ15 της ΑΕΚ Ιβάν Νεντέλκοβιτς.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εισηγήσεις του Ηλία Κυριακίδη, του προπονητή της Κ12 Στέλιου Ορφανίδη και των προπονητών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Γιώργου Κιούπη και Αντώνη Λυκούρη.»

Estrella

Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania

Rabona ad