Η ανείπωτη θλίψη των ομάδων βόλεϊ για την Εμμα…

Βόλεϊ 28 Νοεμβρίου 2022, 11:31

Η χανιώτικη κοινωνία – και όχι μόνο – είναι συγκλονισμένη από την απώλεια της νεαρής Χανιώτισσας Εμμας Καριωτάκη, που ήταν αθλήτρια βόλεϊ του Κύδωνα.

KTEO Κρήτης

Τόσο ο σύλλογός της, όσο και οι ΣΦΠ Χανιά και ΑΟ Ακρωτηρίου αποχαιρετούν το χαμογελαστό κορίτσι.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Κύδωνα:

Ανείπωτη λύπη για το χαμό ενός νέου ανθρώπου. Όταν τυχαίνει και την έχεις για πολλά χρόνια μέλος της ομάδας σου, την έχεις γνωρίσει προσωπικά, έχεις σταθεί τυχερός και έχεις νοιώσει το μεγαλείο της ψυχής ενός πραγματικά καλού ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ο πόνος μεγαλώνει και γίνεται αβάσταχτος.

Όλες αυτές τις ημέρες, η οικογένεια του ΑΟ ΚΥΔΩΝ, ήλπιζε και προσεύχονταν βουβά για ένα θαύμα.

Τα γιατί αναπάντητα…ίσως απλά πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που γνωρίσαμε έναν άνθρωπο σαν την Έμμα και να πορευτούμε με γνώμονα και τα δικά της θέλω: την ανιδιοτελή προσφορά .

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια από συναθλήτριες, προπονητές, διοίκηση του τμήματος volley του ΑΟ ΚΥΔΩΝ στην οικογένεια της γλυκιάς Έμμας.

Η ανακοίνωση του ΣΦΠΧ:

Είναι κάποιες στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο σιωπή και θλίψη στο άκουσμα αυτών των ειδήσεων. Ότι και να πούμε είναι περιττό. Η Εμμανουέλλα, ένα γελαστό κορίτσι που τόσο νωρίς και άδικα έφυγε από κοντά μας, είναι πλέον στην γειτονιά των αγγέλων. Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης «Χανιά Βόλεϊ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια,  τους συγγενείς, και τους οικείους της. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό ταξίδι Εμμανουέλα.

Το ΔΣ, οι αθλητές και οι αθλήτριες της οικογένειας του Χανιά Βόλεϊ

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ακρωτηρίου:

Δεν υπάρχουν λόγια για τον χαμό ενός νέου κοριτσιού…Το τμήμα Volley του Α.Ο.ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια….

 

 

 

manolikakis

Rabona ad