Η αναμπουμπούλα έφερε… κουμπαριά για Γκαγκαλούδη και Τσάτσο!

Ποδόσφαιρο 5 Φεβρουαρίου 2021, 16:52

Ενα πραγματικά πολύ ευχάριστο γεγονός δημιουργείται μέσα από αυτή την αναμπουμπούλα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την επανεκκίνηση του αθλητισμού.

Οπως παρατηρείται στην προκειμένη περίπτωση, όλες αυτές οι επαφές που υπάρχουν, οι συζητήσεις που γίνονται, οι διαβουλεύσεις που είναι σε εξέλιξη, με το αίτημα να είναι κοινό για την επιστροφή στη δράση αθλητών, προπονητών και σωματείων, φέρνουν προεκτάσεις σε όλα τα επίπεδα! Απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί η σχέση την οποία έχουν δημιουργήσει όλο αυτό τον καιρό ένας άνθρωπος του μπάσκετ, με έναν του ποδοσφαίρου!

Ο λόγος από τη μία για τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, αθλητή ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Αμαρουσίου στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ και τον Σωτήρη Τσάτσο, ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας στο 9ο όμιλο Γ’ Εθνικής. Οι δύο έμπειροι αθλητές είχαν την ευκαιρία μάλιστα να βρεθούν στην συνάντηση που έγινε με τους κ.κ. Αυγενάκη και Μαυρωτά στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όντες μέλη της αντιπροσωπείας, εκπροσωπώντας αθλητές και προπονητές.

Γκαγκαλούδης και Τσάτσος έχουν χτίσει αυτό το διάστημα μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο 42χρονος μπασκεμπολίστας ν’ αναμένεται να παντρέψει τον Σωτήρη Τσάτσο στο γάμο τον οποίο σχεδιάζει, αν όλα πάνε καλά λόγω… κορονοϊού, εντός του 2021 με την αγαπημένη του, Κατερίνα Κάργα.

Ενα πολύ όμορφο γεγονός ένα από τα πάρα πολλά όμορφα που δημιουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις ακόμα και σ’ αυτή την κατάσταση που βρισκόμαστε…

 

 

 

 

Estrella

Rabona ad