Η ανάλυση των φάσεων της 18ης αγωνιστικής | video

Super League 1 27 Ιανουαρίου 2021, 11:28

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην εβδομαδιαία ανάλυση επίμαχων φάσεων ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το ματς Ατρόμητος-Ολυμπιακός που διεύθυνε ο Χανιώτης Πέτρος Τσαγκαράκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο βίντεο υπάρχει ανάλυση και φάσης με πρωταγωνιστή τον Χανιώτη αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα Νώντα Παντελάκη.

Οσον αφορά τις αποφάσεις στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κλάτενμπεργκ:

-Σωστά δόθηκε κίτρινη και όχι κόκκινη σε Μπουχαλάκη για το μαρκάρισμα σε Χαρίση.
-Επρεπε να δοθεί κίτρινη σε Στρούγγη και φάουλ για τον Ολυμπιακό και όχι πλάγιο για το μαρκάρισμα σε Ανδρούτσο.
– Σωστά μέτρησε το γκολ του Μπρούμα

-Για το χέρι του Σεμέδο: «Η ΚΕΔ διαφωνεί με τη διαιτητική ομάδα και θεωρεί ότι θα έπρεπε να καταλογισθεί παράβαση πέναλτι διότι κρίνει ότι το χέρι του αμυνόμενου ήταν πάνω από το επίπεδο του ώμου του και εκτός σώματος, καθιστώντας τον αφύσικα μεγαλύτερο.

Κάθε παίξιμο της μπάλας με το χέρι όπου ο παίκτης έχει τον βραχίονά του πάνω από το επίπεδο των ώμων του πρέπει να τιμωρείται εκτός και αν η επαφή πραγματοποιείται έπειτα από εκ προθέσεως παίξιμο της μπάλας από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή».

-Για το μαρκάρισμα Μπα σε Μάτιτς και την κίτρινη: «Η ΚΕΔ διαφωνεί με την απόφαση διότι ο παίκτης του Ολυμπιακού αφού υπέπεσε σε φάουλ στο μαρκάρισμα προς τον αντίπαλό του για την μπάλα στη συνέχεια λάκτισε τον αντίπαλό του με μοχθηρία και ένταση στο άνω μέρος του ποδιού του. Αυτού του είδους το μαρκάρισμα θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα για βίαιη διαγωγή».

Στο βίντεο υπήρξε ανάλυση και του μαρκαρίσματος του Παντελάκη που επέφερε κίτρινη κάρτα και εξετάστηκε ακόμη και για αποβολή, με τον Κλάτενμπεργκ να σημειώνει τα εξής:

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση καθώς το φάουλ στερείται βαναυσότητας και δύναμης ικανής να δικαιολογήσει ένα μαρκάρισμα που χρήζει κόκκινης κάρτας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania