Η ανακοίνωση στήριξης σε Παπαματθαιάκη

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 27 Φεβρουαρίου 2017, 19:02

Όπως αναμενόταν ο Πανθηραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την απόφαση της διοίκησης να μην γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Στις δύσκολες αυτές ώρες, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, αντιθέτως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ομάδα από τη Σαντορίνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο, έπειτα από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (26/02) αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή τη δήλωση παραίτησης του προπονητή της ομάδας μας κ. Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Όλοι όσοι απαρτίζουν την οικογένεια του Πανθηραϊκού, Διοίκηση, Τεχνικό Επιτελείο και Ποδοσφαιριστές, είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για τις ευθύνες που τους αναλογούν, αναφορικά με την πορεία της ομάδας και ιδιαιτέρως για τις δύο τελευταίες – ανόητες – εντός έδρας ήττες.  Στις δύσκολες αυτές ώρες, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, αντιθέτως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε επιτυχία της ομάδας.

Κατά τη μεταβατική αυτή χρονιά, που είναι και η πρώτη στην ιστορία του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχουν γίνει λάθη, τα οποία όμως μας κάνουν πιο έμπειρους και πιο δυνατούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Έχοντας στο πλευρό μας τους φίλους της ομάδας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Προπονητής, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κρατηθεί ψηλά το όνομα του Πανθηραϊκού και της Σαντορίνης, αρχής γενομένης από τον επόμενο, πολύ καθοριστικό εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό, που θα γίνει την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

 

Mikel Chania Delivery
Papantonakis Cards