Η ανακοίνωση ΟΦΗ για Αντερλεχτ και… Παναιτωλικό

ΟΦΗ | 29 Νοεμβρίου 2022, 16:54

Ο ΟΦΗ με κάθε επισημότητα γνωστοποίησε την… κάθοδο της Αντερλεχτ στην Κρήτη, για τη χειμερινή της προετοιμασία.

Η κορυφαία ομάδα του Βελγίου θα προετοιμαστεί επί κρητικού εδάφους από τις 30 Νοεμβρίου ως και τις 7 Δεκεμβρίου. Στο πλαίσιο του “Cretan Camp” η Αντερλεχτ θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (03/12) και τον Παναιτωλικό (06/12) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η Άντερλεχτ επέλεξε την Κρήτη και το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο για το χειμερινό καμπ προετοιμασίας της από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 7 Δεκεμβρίου.

Η κορυφαία ομάδα στην ιστορία του Βελγίου με 34 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα και 13 σούπερ καπ, αλλά και συνάμα μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με σταθερή παρουσία στις διεθνείς διοργανώσεις θα βρεθεί στο Ηράκλειο και θα προπονείται καθημερινά στο ανακαινισμένο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τρία νέα γήπεδα φυσικού, υβριδικού και συνθετικού χλοοτάπητα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη, στο πλαίσιο του “Cretan Camp” θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», το Σάββατο 3/12 με αντίπαλο τον ΟΦΗ (19:00) και την Τρίτη 6/12 (15:00) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Είναι η πρώτη φορά που μια από τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιλέγει την Ελλάδα για το χειμερινό camp προετοιμασίας της, επισφραγίζοντας το υψηλότατο επίπεδο των εγκαταστάσεων του Β.Α.Κ. που αναβαθμίστηκαν από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με την αρωγή της Περιφέρειας της Κρήτης.

 

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad