Η ανακοίνωση για Μπερνεάνου. Πρόσληψη Κυβερνιτάκη

Πλατανιάς | 4 Ιουλίου 2016, 12:12

Στην επισημοποίηση ότι ο Γιώργος Μπερνεάνου εντάσσεται στο τεχνικό τιμ ως προπονητής τερματοφυλάκων προχώρησε ο Πλατανιάς. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Κυβερνιτάκη, ο οποίος αντικαθιστά τον Παναγιώτη Παριωτάκη.

Σε ό,τι αφορά τον Γκολέμη, να σημειωθεί, κάτι που αναφέρει και ο Πλατανιάς στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να καλύψει το κενό που άφησε ο Παγανιάς, ενώ ο Παριωτάκης επίσης για προσωπικούς λόγους αποχωρεί μετά από αρκετά χρόνια. Ο Κυβερνιτάκης τα τελευταία χρόνια ήταν στον Α.Ο. Χανιά.

Η σχετική ανακοίνωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιώργο Μπερνεάνου, καθώς ο Κώστας Γκολέμης για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα μας.

Το νέο μέλος του τεχνικού επιτελείου του Πλατανιά, γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 29/8/1984 και τα πρώτα του βήματα στην προπονητική τα έκανε στην Ακαδημία του Ντίνου Κούη. Στη συνέχεια ταξίδεψε στις ΗΠΑ όπου μεταξύ άλλων εργάστηκε στην Tottenham Hotspur FC Tallahassee, με ειδικότητα στην προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και συγκεκριμένα στους τερματοφύλακες. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Κρήτη όπου εργάστηκε αρχικά στην Επισκοπή και στη συνέχεια στον Κισσαμικό.

Είναι κάτοχος: δίπλωμα προπονητή UEFA B, δίπλωμα προπονητή τερματοφυλάκων NSCAA Level 1 και Level 2. Εχει δουλέψει στις River Region Rapids, Prattville, AL (Alabama State USA 2012-2013), Tottenham Hotspur FC Tallahassee, FL (Florida State USA 2013-2014), Π.Α.Ε. Επισκοπή (Football League 2014-2015) και Π.Α.Ε Κισσαμικός (Football League 2015 – 2016).

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή Μιχάλη Κυβερνιτάκη, ο οποίος αντικαθιστά τον Παναγιώτη Παριωτάκη που αποχωρεί από την ομάδα μας για προσωπικούς λόγους. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad