Δύο αθλητές από σωματεία της Κρήτης, ο Γιάννης Αγκναγκμέ Μπαντεμπέ του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος και η Χρύσα Μαγουλάκη του ΟΦΗ, θα λάβουν μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου Κ20.
Η ανάρτηση του Χανιώτικου σωματείου αναφέρει:
Ο Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα έχει εκπροσώπηση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ20, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου στην Κραϊόβα της Ρουμανίας.
Τη φανέλα με το εθνόσημο θα φορέσει ο αθλητής του συλλόγου μας, Γιάννης Αγκναγκμέ Μπαντεμπέ, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα 100 μέτρα, αποτελώντας μέλος της Εθνικής Ομάδας.
Παράλληλα, ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογό μας αποτελεί το γεγονός ότι Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος του Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» και Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης.
Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή επιτυχία, υγεία και μια εμφάνιση αντάξια της προσπάθειάς του. Καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας!








