Η ακαδημία του Πανακρωτηριακού πάει Ηράκλειο

Πανακρωτηριακός | 26 Ιανουαρίου 2017, 0:52

Στο Ηράκλειο θα ταξιδέψει την Κυριακή η ακαδημία του Πανακρωτηριακού, στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικές ακαδημίες του ΟΠΑΠ.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 06:30 π.μ. από το γήπεδο των Καθιανών και θα υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση της τάξης των 10 €.

Η ανακοίνωση του Πανακρωτηριακού έχει ως εξής:

«Στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του ΟΠΑΠ

με μεγάλη χαρά η Ακαδημία μας ανακοινώνει την συμμετοχή της στο Ηράκλειο Κρήτης, την Κυριακή 29/1/2017. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί στις 06:30 π.μ. από το γήπεδο των Καθιανών.

Η εκδρομή μας θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως καιρού αφού οι διοργανωτές έχουν προβλέψει  γι’ αυτό .

Οι μικροί μας αθλητές θα πρέπει να είναι ντυμένοι υποχρεωτικά με τα ρούχα της Ακαδημίας μας καθώς και να έχουν μαζί τους φόρμες και σετ προπόνησης για να αλλάξουν εάν και εφόσον αυτό χρειαστεί.

Οι γονείς  που επιθυμούν να ακολουθήσουν την εκδομή με δικό τους αμάξι προτείνεται να ξεκινήσουν από το γήπεδο μαζί με τα λεωφορεία μας και μπορούν να είναι σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο αποστολής κ. ΝΤΕΝΕΚΕΤΖΗ ΓΙΩΡΓΟ στο  τηλ:  6973353963.

Η λίστα με τα ονόματα των αθλητών που θα λάβουν μέρος στην εκδρομή έχει δοθεί και όποιος επιθυμεί να έρθει και δεν το έχει δηλώσει μπορεί να ενημερώσει τη γραμματεία μέχρι την Πέμπτη.

Όλη η αποστολή για να μεταβεί στο Ηράκλειο θα χρειαστεί δύο λεωφορεία, το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση της τάξης  των 10 € για κάθε μέλος της αποστολής. Οι αθλητές μας καλούνται να καταβάλλουν το κόστος μεταφοράς στη γραμματεία της Ακαδημίας μας μέχρι τη Πέμπτη».

programma

Mikel Chania Delivery

Rabona ad