Η αγκαλιά του Ρεθύμνου στο “Basket αγάπης” (pics)

Ρέθυμνο Cretan Kings | 28 Μαρτίου 2017, 16:30

Το Ρέθυμνο αγκάλιασε το πρόγραμμα συνεισφοράς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη "Basket αγάπης" το οποίο διοργανώνει η Stoiximan.gr στις πόλεις που εκπροσωπούνται με ομάδες στην Basket League.

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στο Ρέθυμνο Cretan Kings και τον Ολυμπιακό συγκεντρώθηκαν πλήθος τροφίμων στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από το Ρέθυμνο Cretan Kings:

Το «BASKET ΑΓΑΠΗΣ», το πρόγραμμα συνεισφοράς σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη στις πόλεις της STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE, συνέχισε την πορεία του με τον Δήμο Ρεθύμνου να αποτελεί την όγδοη –και τελευταία- κατά σειρά στάση του.

Πλήθος τροφίμων συγκεντρώθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα από τους φιλάθλους του Ρεθύμνου CRETAN KINGS, οι οποίοι κατέκλυσαν το Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν και τα τρόφιμα που πρόσφερε ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος, Stoiximan.gr αξίας 1.500€ θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Στο ημίχρονο του αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος διαγωνισμός βολών και τριπόντων, όπου η Stoiximan.gr προσφέρει 1000€ και κάθε βολή αυξάνει το ποσό κατά 500€, ενώ το εύστοχο τρίποντο διπλασιάζει το τελικό ποσό. Ο αθλητής των ακαδημιών του Ρεθύμνου Cretan Kings Γρηγόρης Λαγουδάκης ευστόχησε σε δύο από τις τρεις βολές, ανεβάζοντας το αρχικό ποσό στα 2.000€. Στη συνέχεια, τόσο οι προσπάθειες του Ανδρέα Χριστοδούλου από τους γηπεδούχους όσο και του Βασίλη Τολιόπουλου του Ολυμπιακού από το κέντρο του γηπέδου δεν βρήκαν στόχο, αν κι έφτασαν πολύ κοντά.

Το πόσο των 2.000€ που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για τα Συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνου.

Basket Agapis1

Basket Agapis2

Basket Agapis3

Basket Agapis4

Basket Agapis5

 

karta antonis garden