Η ΑΕΠ Κοζάνης για την αβεβαιότητα που επικρατεί

Γ' Εθνική 14 Σεπτεμβρίου 2021, 14:25

Ανακοίνωση για την αβεβαιότητα που επικρατεί εξέδωσε η ΑΕΠ Κοζάνης, που προετοιμαζόταν για τη συμμετοχή της μεταξύ… Super League 2 και Γ’ Εθνικής.

Από τη στιγμή που δε δέχθηκε πρόσκληση για τη SL2 η ομάδα των Ποντίων Κοζάνης πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα της για τη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η οικογένεια της ΑΕΠ Κοζάνης, παρά το ότι ζει μια περίοδο απίστευτης αβεβαιότητας, συνεχίζει την προετοιμασία της για να ‘χει μια καλή παρουσία σε οποίο τελικά πρωτάθλημα αγωνισθεί.

Η αβεβαιότητα αυτή που δυστυχώς μόνο η ομάδα βιώνει, έχει φυσικά πολύ μεγάλες και αλυσιδωτές αρνητικές επιπτώσεις.

Με κύριο και τεράστιο πρόβλημα την ενίσχυση της ομάδας καθώς δεν είναι εύκολο και για τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να ενταχθούν στην ομάδα αφού δεν είναι και ότι πιο ελκυστικό το να αγωνιστούν στην Γ’ Εθνική.

Μέχρι στιγμής έχουν έρθει οι 3 Τσέχοι που είναι υψηλών προδιαγραφών, παραμένουν οι υπό δοκιμή στις προπονήσεις (Γερμανός και Γάλλος), ενώ έχει ενσωματωθεί και ένας ακόμα Έλληνας, που αγωνιζόταν πέρυσι στη Φουτμπολ Λιγκ.

Με δεδομένο ότι τελειώνουν οι μεταγραφές και των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, είναι λογικό να επικρατεί μια ανησυχία καθώς δεν μας επιτρέπουν οι θεσμοί, διατηρώντας μας σε αυτή την ομηρεία, να κάνουμε μεταγραφές, που θα βοηθούσαν την ομάδα μας.

Έτσι ο κ. Ρομάν Ναντβόρνικ, κάνει υπομονή και προσπαθεί έστω και υπό αυτές τις συνθήκες να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο.

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad