Η άδικη ήττα και η πολύ δύσκολη συνέχεια

Χανιά | 13 Μαρτίου 2017, 19:48

Προβληματισμός είναι το στοιχείο που επικρατεί στον ΑΟΧ μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό. Σίγουρα οι 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλό σημάδι εν όψει της συνέχειας, από την άλλη σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια απόσταση "ασφαλείας" εννιά βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού που προσφέρει μια σχετική άνεση στο συγκρότημα του Νίκου Παντέλη.

planakis

Σίγουρα, η εικόνα που είχε το παιχνίδι είναι γεγονός ότι δεν αξίζει στον ΑΟΧ να βγαίνει ηττημένος. Η ομάδα είχε πολύ μεγάλες, κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει κάτι που αν γινόταν, τότε τα πράγματα θα ήταν ασφαλώς πολύ διαφορετικά και σε κάθε περίπτωση είναι το πιθανότερο ο ΑΟΧ να μην έχανε. Ουσιαστικά το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά και πάλι οι παίκτες του Παντέλη θα μπορούσαν να ισχυρίζονται ότι ακόμα και το “Χ” θα τους αδικούσε βάσει των μεγάλων ευκαιριών στο α’ ημίχρονο.

Από εκεί και πέρα, σημασία έχει η συνέχεια, αλλά αυτή βρίσκει τον ΑΟΧ να έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια στο πρόγραμμά του κι ειδικότερα με Αχαρναϊκό, Λαμία, Αρη και ΟΦΗ να έπονται τις επόμενες αγωνιστικές.

Η αρχή γίνεται πάντως στο Μενίδι, σε ένα ματς όπου ο ΑΟΧ σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξει να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. 

karta antonis garden
/psiloritischania