Η 6η θέση και το “προβάδισμα” της Ξάνθης

Πλατανιάς | 11 Απριλίου 2017, 13:43

Τυπικό θέμα για τον Πλατανιά η ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η 6η θέση φαντάζει ως ένας στόχος που θα μπορούσε να τεθεί για τους "ερυθρολεύκους", από την άλλη η Ξάνθη φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η μεταξύ τους εξάλλου διαφορά, που φτάνει τους 3 βαθμούς, αλλά και με τους Ακρίτες να έχουν κερδίσει φέτος και τα δύο παιχνίδια, τους δίνει το προβάδισμα για την 6η θέση. Στην ουσία δεν προσφέρει κάτι για τον Πλατανιά το να τερματίσει αντί για 7ος, 6ος, ωστόσο δεν φαίνεται και τόσο εύκολο αυτό να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα.

Βλέποντας κάποιος το πρόγραμμα των δύο ομάδων θα διαπιστώσει ότι η Ξάνθη έχει ν’ αντιμετωπίσει ακόμα τη Λάρισα -που καίγεται για βαθμούς- εκτός έδρας ενώ το τελευταίο παιχνίδι είναι απέναντι στη Βέροια, που είναι η πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται στη Φούτμπολ Λιγκ. Ο Πλατανιάς στον αντίποδα έχει τα ματς με ΠΑΟΚ εντός και Ατρόμητο εκτός, σε ένα πρόγραμμα σίγουρα πιο δύσκολο.

Αναζητώντας πάντως κίνητρα για τα δύο τελευταία ματς της σεζόν -μιας σεζόν απόλυτα επιτυχημένης για τον Πλατανιά- σίγουρα το να μπορέσει να ξεπεράσει τους 44 βαθμούς είναι ένας εφικτός στόχος. Επίσης, μέσα από αυτά τα τελευταία ματς δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί ο Γιώργος Παράσχος να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους “μικρούς” ν’ αγωνιστούν, όταν υπενθυμίζεται ότι με την α’ ομάδα προπονούνται παίκτες όπως ο Παπανικολάου, ο Σκουλουδάκης, ο Ζίκο, ο Ουές και ο Σαάντο, που δεν έχουν πάρει ακόμη την ευκαιρία να παίξουν σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ τη φετινή χρονιά. 

Estrella