Η 20άδα που “πετά” για Πάτρα

Χανιά | 9 Απριλίου 2021, 17:39

Χαμηλής έντασης προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Παρασκευής (09/04) για τα Χανιά, που θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Παναχαϊκή, στην Πάτρα, το Σάββατο (10/04).

Η χανιώτικη ομάδα θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου αεροπορικώς με αρχικό προορισμό την Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Αχαΐα.

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου δε θα βρίσκονται οι τραυματίες Καμαρά και Βρεττός, ενώ αντίθετα επιστρέφουν από τιμωρία οι Πλέγας και Μασένα.

Να σημειωθεί ότι αρνητικά ήταν και τα νέα τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα την Πέμπτη (08/04).

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας μας για την Πάτρα πραγματοποιήθηκε στη Μοναχή Ελιά και ήταν χαμηλής έντασης.

Το πρόγραμμα έπειτα από την προθέρμανση είχε ασκήσεις κορμού και ποδοβόλεϊ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρέντζας.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε θα βρίσκονται οι τραυματίες Καμαρά (θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο) και Βρεττός (ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου).

Στην αποστολή η οποία αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (10/04) αεροπορικώς βρίσκονται οι εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Ουνγιαλίδης, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Πλέγας, Τριανταφυλλάκος, Γκίνο, Κάρλος, Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος, Κάσσος, Βασιλόγιαννης, Μασένα.

*Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος το πρωί της Πέμπτης (08/04).

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad