Η 20άδα για Δράμα

Χανιά | 1 Μαρτίου 2021, 16:40

Ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Μετά από το τέλος της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας, που έγινε στα Περιβόλια, ανακοινώθηκε η αποστολή της χανιώτικης ομάδας, η οποία αναχωρεί – αεροπορικώς – το πρωί της Τρίτης (02/03) με τελικό προορισμό τη Δράμα.

Στη διάθεση του Κιλκισιώτη προπονητή δε θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Κάρλος και ο τραυματίας Κάσσος, ενώ σε σχέση με το ματς με τον Ιωνικό εκτός έμειναν και οι Ρέντζας, Ουνγιαλίδης.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Πρωινή προπόνηση στα Περιβόλια είχε το πρόγραμμα της Δευτέρας (01/03) για την ομάδα μας, που προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με τη Δόξα Δράμας (03/03, 13:30).

Επειτα από την προθέρμανση με passing game και συναρμογή, ακολούθησαν παιχνίδι μετάβασης, επιθετική τακτική και αγωνιστικό παιχνίδι. Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί της Τρίτης (02/03) από τα Χανιά.

Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου δε βρίσκονται ο τιμωρημένος Κάρλος και ο τραυματίας Κάσσος.

Αναλυτικά η αποστολή είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania