Εντυπωσιακό παιχνίδι την περασμένη Κυριακή στις Αρχάνες, στο οποίο σημειώθηκαν επτά τέρματα με τον Γιούχτα να επικρατεί με 5-2 του Μανδραϊκού.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) με τον Κατσή στο 12ο λεπτό, αλλά η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς τρία λεπτά αργότερα (15′) ο Σουρνάκης έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Ο Παυλίδης στο 34′ έδωσε προβάδισμα (2-1) στον Γιούχτα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν (2-2) στο 37ο λεπτό με τον Τσιόκρη.
Τα υπόλοιπα τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παυλίδη να σκοράρει (στο 54ο λεπτό) για δεύτερη φορά και να δίνει προβάδισμα με 3-2.
Ο Δασκαλάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2 στο 62ο λεπτό και ο Σουρνάκης -με το δεύτερο προσωπικό του γκολ- διαμόρφωσε στο 70′ το τελικό 5-2 για την ομάδα των Αρχανών.
Το βίντεο με το ρεπορτάζ της αναμέτρησης προέρχεται από το YouTube κανάλι του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτη TV…








