Γύρισε στις νίκες με… εκκωφαντικό σκορ!

Ποσειδών Τσικαλαριών Μινώταυρος | 5 Νοεμβρίου 2016, 20:48

Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες έκανε ο Μινώταυρος που νίκησε τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών με το εντυπωσιακό 7-1 για τον 2ο όμιλο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι παίκτες του Στέλιου Κουκουδάκη (που τέθηκε αντιμέτωπος με την προηγούμενη του ομάδα) “καθάρισαν” την αναμέτρηση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όπου βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0, κάνοντας έτσι ένα ακόμη βήμα για τον όμιλο τίτλου.

Ο Θάνος στο 9’ και ο Μαθιουδάκης στο 28’ βρήκαν δίχτυα επίσης κόντρα στην πρώην ομάδα ομάδας, μετατρέποντας από το πρώτο μισάωρο το σκορ σε 2-0 στο παιχνίδι. Εν τέλει, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 4-0 από τα τέρματα που σημείωσαν ο Πατσαρίκας στο 32’ και ο Γκιόκα στο 40’.

Στο δεύτερο μέρος ο Πατσαρίκας πέτυχε το 5ο κατά σειρά γκολ του Μινωταύρου και ο Δάμο με πέναλτι έκανε το 6-0 στο 75’.

Το γκολ της… τιμής για τον Ποσειδώνα σημείωσε ο Καντζιούδης -στο ντεμπούτο του- στο 78′, για να ολοκληρώσει τη νίκη του Μινωταύρου στο 83’ ο Πατσαρίκας που πέτυχε χατ τρικ στο παιχνίδι (7-1).

Διαιτητής: Ούτας

Βοηθοί: Ροδουσάκης-Μαρινάκης

Μινώταυρος (Στέλιος Κουκουδάκης): Σολανάκης, Μυκωνιάτης, Γκιόκα (46’ Παρδαλάκης), Τζιγκουνάκης, Μανωλεδάκης, Θάνος (46’ Δάμο), Νταγκουνάκης, Καλαίτζάκης, Μαθιουδάκης, Πατσαρίκας, Πετράκης (67’ Ζουμπατόπουλος)

Ποσειδώνας Τσικ. (Γιώργος Σπαράκης): Τσαγκάρης (65’ Ποταμίτης), Ιππέκης, Ζουμαδάκης, Ανδρουλάκης, Μπλαζουδάκης, Σανδαλάκης, Παπουτσής, Γ. Παπαγεωργίου, Ι. Παπαγεωργίου (55’ Φραγγεδάκης), Καντζιούδης, Τρουλίτης (55’ Νικολαράκης)

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis