Γύρισε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Απόλλων

Δόξα Παχ. Απόλλων | 17 Δεκεμβρίου 2017, 19:17

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Απόλλωνας που επιβλήθηκε στη Σούδα με 2-1 της Δόξας Παχιανών για την 16η αγωνιστική.

Η Δόξα είχε δύο καλές στιγμές στο 0-0 στο πρώτο μέρος, την πρώτη με τον Δημητρίου και τον Παγιαλάκη να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια και ο Κληρονόμος έχασε μία δεύτερη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους.

Ο Απόλλων “χτύπησε” τελικά στο 34′ με τον Σουχλάκη να συνεργάζεται με τον Γιαννολάρη, τον πρώτο να βγάζει τη σέντρα και τον Κένγκα να σημειώνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους στο 53′ ο Γιαννολάρης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και στην επαναφορά της πέτυχε το 2-0 με την μπάλα να καταλήγει στο “Γ” του Σκουμπάκη.

Η Δόξα ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 69′ με τον Κουβαριτάκη να κάνει τη σέντρα και τον Κληρονόμο να μειώνει σε 2-1, χωρίς τελικά να αλλάξει κάτι στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, με την τελευταία καλή φάση του αγώνα να είναι το δοκάρι του Μποντούρι στο 86΄ για τον Απόλλωνα.

Ντεμπούτο στον πάγκο της Δόξας έκανε ο Βασίλης Κούτας που θέλησε να συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι.

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Γκούντελος, Τζαμαλής, Μπιζάτης, Καραμπινάκης (55′ Μπαριάμι), Τζαγκαράκης, Μαρκουλάκης (80′ Μανιαδάκης), Γιαννολάρης (83′ Σεληνιωτάκης), Κένγκα (73′ Μποντούρι), Ψαράκης, Σουχλάκης

Δόξα Παχιανών (Βασίλης Κούτας): Σκουμπάκης, Κουνέτας, Κουκουτσάκης (72′ Γκιόκα), Παπαδάκης, Ανωμεριανάκης, Ανστασόπουλος (85′ Νταουντάκης), Χριστοφής, Καλλιοντζάκης (59′ Κουνδουράκης), Κουβαριτάκης, Δημητρίου, Κληρονόμος (69′ Βόκρι)

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad