ΓΣ για SL2 στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Γ' Εθνική | 14 Αυγούστου 2021, 18:52

Ο Ποσειδών Μηχανιώνας είναι μία από τις τέσσερις ομάδες της Γ' Εθνικής που δέχθηκαν την πρόσκληση της ΕΠΟ για να μετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Η διορία για την απάντηση λήγει το μεσημέρι της Τετάρτης (18/08, 16:00).

/Bella Pizza

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος δεν… περισσεύει για να ληφθεί η απόφαση.

Για τον λόγο αυτό οι διοικούντες του Α.Σ. Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση το βράδυ της Δευτέρας (16/08, 20:00) στο γήπεδο της ομάδας για να τεθούν όλα τα δεδομένα και φυσικά ο προβληματισμός για το αν θα γίνει δεκτή η πρόταση της ΕΠΟ.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου αναφέρει σχετικά:

«Την Δευτέρα 16 Αυγούστου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στα γραφεία της ομάδος στο γήπεδο!

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της ομάδος να παρευρεθούν με μοναδικό θέμα συζήτησης την συμμετοχή του Ποσειδώνα Μηχανιωνας στην Super League 2.»

Τα βασικά θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ομάδες που φιλοδοξούν να γίνουν ΠΑΕ και να πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2 είναι η κάλυψη της εγγυητικής επιστολής (150.000€) κι εν συνεχεία να συμπληρωθεί το απαραίτητο μετοχικό κεφάλαιο (350.000€ το ελάχιστο).

Εκτός του Ποσειδώνα αντίστοιχη επιστολή – πρόσκληση έχουν λάβει από τον Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ο Πανιώνιος, ο Αχέροντας Καναλακίου και η Ζάκυνθος.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad