Γρηγορίου: Συγχαρητήρια στον Πλατανιά για την πορεία του και τη νίκη

Πλατανιάς | 29 Ιανουαρίου 2017, 23:42

Αδικο είναι το σκορ και η νίκη για τον Πλατανιά σύμφωνα με τον Μιχάλη Γρηγορίου που παρόλα αυτά τον συνεχάρη. Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της Κέρκυρας χαρακτήρισε "ανακάλυψη" το πέναλτι που κέρδισε ο Μανούσος.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του τεχνικού της Κέρκυρας:

«Ηρθαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος, τον Πλατανιά, γνωρίζοντας από πριν τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Ενώ προηγηθήκαμε στο α’ ημίχρονο και έδειχναν τα πράγματα ότι θα είναι θετικά για εμάς, η γρήγορη ισοφάριση στην έναρξη του β’ ημιχρόνου αντέστρεψε τις ψυχολογίες. Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού απ’ ό,τι εμείς. Φυσικά και είναι κομβικό το σημείο που αντί να γίνει το σκορ 1-2 με το δοκάρι που έχουμε με τον Επστάιν, στο τέλος του παιχνιδιού χάσαμε και το ματς με το πέναλτι, το οποίο το είδα πάρα πολλές φορές. Δεν είναι καν αμφισβητούμενο. Για μένα δεν υπάρχει πέναλτι κι όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον παίκτη μου. Πρώτη φορά θα μιλήσω για διαιτησία αλλά βρέθηκε σε πάρα πολύ κακή μέρα ο συγκεκριμένος διαιτητής από την έναρξη του παιχνιδιού, το 1ο λεπτό, το φάουλ που θα έπρεπε να δώσει στον Ζορμπά στο τάκλιν που κάνει ο Πριντέτα. Μ’ όλα αυτά λοιπόν ήταν λίγο δύσκολο να πάρουμε κάτι θετικό σήμερα ενώ φτάσαμε πάρα πολύ κοντά. Κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σύντομο απέναντι στον Ηρακλή την Τετάρτη κι έχουμε και το Σάββατο απέναντι στη Λάρισα, δύο πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια, σε πολύ λίγες μέρες και θα πρέπει να ξεχάσουμε ήδη το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάμε στο επόμενο. Να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά για την πορεία που έχει μέχρι τώρα και φυσικά για τη σημερινή νίκη. Οσο για μας συνεχίζουμε».

Για το ότι η ομάδα του έδειξε πολύ προετοιμασμένη για το ματς κόντρα στον Πλατανιά: «Ετσι είναι. Πάντα προετοιμαζόμαστε για οποιοδήποτε παιχνίδι. Τα παιδιά νομίζω ότι ήταν σε καλό επίπεδο. Γενικά έχουμε καλές παρουσίες το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν αρκεί, θέλουμε βαθμούς. Αυτό θα κυνηγήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Επαναλαμβάνω όμως ότι ενώ ο Πλατανιάς κατά μέσο όρο κάνει αρκετές ευκαιρίες σε εντός έδρας παιχνίδια, σήμερα δεν μπόρεσε να κάνει πολλές και δεύτερον, ήμασταν πάρα πολύ κοντά στο να πάρουμε τους 3 βαθμούς με το δοκάρι του Επστάιν. Κι αντί αυτού, με την “ανακάλυψη” του διαιτητή χάσαμε και το ματς. Το κυριότερο που με ενοχλεί είναι η ψυχολογία των παιδιών γιατί όταν χάνεις έτσι και έχεις πάρα πολύ σύντομα παιχνίδι θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος της διαχείρισης εκεί».

Για το αν θεωρεί τη νίκη του Πλατανιά άδικη: «Για μένα ναι. Ενώ επαναλαμβάνω σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος ο Πλατανιάς, χωρίς όμως ουσιαστικές στιγμές, δεν θυμάμαι μία κλασική ευκαιρία ή ο Κουτζαβασίλης να βγάλει κάτι σοβαρό. Αλίμονο αν δεν είχε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού ο Πλατανιάς. Εξάλλου κι εμείς θέλαμε να κλείσουμε χώρους για να μπορούμε να βγούμε στη μετάβαση. Ηταν σχεδιασμένο έτσι το παιχνίδι. Δεν απειληθήκαμε σε ιδιαίτερες στιγμές από τον Πλατανιά, δεν είχε τις κλασικές ευκαιρίες έτσι ώστε να μη θεωρήσω το αποτέλεσμα δίκαιο. Συν επαναλαμβάνω την πάρα πολύ κακή μέρα του διαιτητή και του ενός επόπτη. Εύχομαι να μην συναντήσουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον γιατί τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι πάρα πολύ κρίσιμα και θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί άπαντες σε αυτό το οποίο επιτελούμε».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad