Γρηγορίου: Δεν ήταν καλύτερος από εμάς ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 10 Σεπ 2016, 20:09

Φανερή η πίκρα στις δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά την ήττα της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Πλατανιά. Ο τεχνικός της Κέρκυρας εξέφρασε την ελπίδα οι παίκτες του να παρουσιαστούν καλύτεροι στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε: «Να ευχηθώ καταρχήν καλό πρωτάθλημα, με υγεία στους ποδοσφαιριστές και σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί. Οσον αφορά το παιχνίδι, δυστυχώς ξεκινήσαμε με ήττα, μια ήττα που δεν νομίζω ότι είναι δίκαιη βέβαια. Στην πρώτη καλή στιγμή που βρήκε ο Πλατανιάς ευτύχησε να προηγηθεί. Από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να μπορέσουμε να φέρουμε τουλάχιστον το ματς στα ίσα και δεν το καταφέραμε. Κάναμε αλλαγές στον σχηματισμό στο β’ ημίχρονο και νομίζω ότι και εκεί πάλι είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να μπορέσουμε αν μη τι άλλο να μην ηττηθούμε. Παρόλα αυτά δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπάθησαν αρκετά, επαναλαμβάνω ότι δεν ήταν καλύτερος από εμάς ο Πλατανιάς κατά τη δική μου άποψη και θα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι την επόμενη βδομάδα με την Λάρισα όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι έτσι θα πάει όλη η χρονιά, ανεξάρτητα από το σημερινό αποτέλεσμα θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τις μεταγραφές που έγιναν στην Κέρκυρα: «Θα πορευτούμε με αυτά τα παιδιά. Αυτή ήταν η απόφαση που έχουμε πάρει κι αν χρειαστούμε κάτι τον Ιανουάριο θα το δούμε αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή -1η αγωνιστική- (να λέμε) το αν είμαστε πλήρεις ή όχι. Είμαστε πλήρεις».

Για το ότι η Κέρκυρα είχε καλή απόδοση στο διάστημα από το 40’ έως το 60’, αλλά μετά το 60’ έμεινε από δυνάμεις και αν ευθύνεται η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Σίγουρα, οι πρώτες αγωνιστικές θα είναι έτσι για όλες τις ομάδες. Δε νομίζω ότι και ο Πλατανιάς υπερτερούσε σε αυτό τον τομέα… Αλλά, σίγουρα, θέλει 3 με 4 αγωνιστικές προκειμένου κάθε ομάδα να βρει τα πατήματα της, να βρει ρυθμό και το ίδιο και οι ποδοσφαιριστές. Καταλαβαίνετε και το άγχος της πρεμιέρας, ειδικότερα όταν παίζεις εντός έδρας, που σίγουρα υπάρχει. Θεωρητικά τότε θα είμαστε έτοιμοι. Αν εξαιρέσουμε το αποτέλεσμα, την ήττα, θα πρέπει να δούμε πώς προήλθε αυτή η ήττα, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία για το πότε θα είμαστε έτοιμοι. Εμείς θέλω να είμαστε έτοιμοι αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad