Γρηγοράκης: Να μπουν οι βάσεις για να είναι ο ΑΟΧ εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι

Χανιά | 29 Μαΐου 2016, 22:54

Ευτυχής για τη νίκη του Α.Ο. Χανιά εκφράστηκε στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Γρηγοράκης, εκφράζοντας την ευχή από εδώ και στο εξής η ομάδα να οργανωθεί και να μην ξαναβρεθεί στη θέση που βρέθηκε φέτος σώζοντας την παρτίδα τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ειδικότερα, το σχόλιο του Χανιώτη τεχνικού που επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «είχα την ατυχία να αντιμετωπίσω τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, τη Λαμία και τη Λάρισα, αλλά πίστευα ότι έχουμε τη δύναμη και το σθένος την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Παναιγιάλειο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», ήταν το εξής: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπουν οι βάσεις που θα αναδείξουν την ομάδα του Α.Ο. Χανιά και θα την φτάσουν εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι. Σε μια κατηγορία αν όχι μεγαλύτερη από αυτή που παίζουμε, να είναι αξιοπρεπής, να παλεύει για την άνοδο και όχι να φτάνουμε τελευταία στιγμή και να πανηγυρίζουμε την σωτηρία».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Κυρ. Γρηγοράκη έχουν ως εξής:

«Όπως όλοι γνωρίζετε, κλήθηκα εσπευσμένα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές να αναλάβω τις τύχες της ανδρικής ομάδας του ΑΟΧ. Η πρώτη εικόνα που διαπίστωσα ήταν ότι ομάδα ήταν πάρα πολύ κουρασμένη και πέρα από την κούραση είχε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς. Είχα την ατυχία να αντιμετωπίσω τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, τη Λαμία και τη Λάρισα, αλλά πίστευα ότι έχουμε τη δύναμη και το σθένος την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Παναιγιάλειο, μια ομάδα στα μέτρα μας, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως είδατε, είχαμε την καθολική υπέροχη, κάναμε φάσεις, οι αντίπαλοί μας νομίζω ότι μας απείλησαν δύο φορές και έβαλαν δύο τέρματα αλλά ευτυχήσαμε με ένα τρίτο γκολ να κλειδώσουμε τη νίκη και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας.

Για τη συνέχεια θέλω να ευχηθώ πάνω απ’ όλα υγεία, καλό καλοκαίρι κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μπουν οι βάσεις που θα αναδείξουν την ομάδα του Α.Ο. Χανιά και θα την φτάσουν εκεί που πραγματικά πρέπει να είναι. Σε μια κατηγορία αν όχι μεγαλύτερη από αυτή που παίζουμε, να είναι αξιοπρεπής, να παλεύει για την άνοδο και όχι να φτάνουμε τελευταία στιγμή και να πανηγυρίζουμε την σωτηρία και γενικά αυτό που γίνεται τους τελευταίους μήνες να το αγκαλιάσουμε για άλλη μια φορά και να το πάμε όσο το δυνατόν πιο μπροστά». 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania