Γρηγοράκης: Δίκαια η Λαμία

Χανιά | 17 Μαΐου 2016, 0:06

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Α.Ο.Χανιά Κυριάκος Γρηγοράκης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ξαφνική αποχώρηση Γράφα από την ομάδα.

/Bella Pizza

Αναλυτικά:

Τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε ένα οικογενειακό πρόβλημα απ’ ό,τι έμαθα για τον κ. Γράφα που μέχρι και σήμερα γύμναζε την ομάδα. Εύχομαι όλα να είναι καλά και να έχει πάνω απ’ όλα υγεία κι όλα τα άλλα βρίσκονται. Για το παιχνίδι που κλήθηκα να κάτσω στον πάγκο για ν’ αντιμετωπίσω τη Λαμία, διαπίστωσα ότι όσο άντεχε η ομάδα την πίεση και την ανωτερότητα του αντιπάλου -στα τρεξίματα εννοώ- τα πήγαινε περίφημα.

Στο β’ ημίχρονο μετά το 50’-55’ διαπίστωσα ότι είχαμε κάποια έλλειψη δυνάμεων και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τα παιδιά θέλω να πω ότι αυτόν τον τελευταίο μήνα έχουν καταθέσει πραγματικά ψυχή και έχουν φέρει αποτελέσματα τα οποία δεν θα μπορούσε να τα φανταστεί και ο τελευταίος Χανιώτης. Οπότε, στο β’ ημίχρονο, στο τελευταίο μισάωρο, η πίεση και η ανωτερότητα του αντιπάλου καρποφόρησε και πιστεύω ότι η Λαμία κέρδισε δίκαια και συγχαρητήρια. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Λαμίας και συγχαρητήρια και στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα. Το πρωτάθλημα τελειώνει σε 2 αγωνιστικές, πιστεύω πανηγυρικά διότι έτσι όπως εξελίχθηκε, δεν ήταν ευχάριστο και τα καλύτερα θα έρθουν στη συνέχεια.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad