Γρηγοράκης: Ανταπεξήλθαμε πολύ καλά στο παιχνίδι

Απόλλων | 10 Οκτωβρίου 2017, 15:00

Με δύο γκολ του Ψαράκη, ο Απόλλωνας κατάφερε να περάσει νικηφόρα και από το Βάμο για την 6η αγωνιστική (0-2) και να συνεχίσει έτσι σε νικηφόρα τροχιά απέναντι στην Κορωνίδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο άμεσος συνεργάτης του Μάνου Βεργανελάκη, Γιάννης Γρηγοράκης ανέφερε ότι η ομάδα του είχε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι ήταν ένα ματς που είχε δύναμη και νεύρα, όταν άλλωστε υπήρξε και η αποβολή του Παπαδάκη στα τελευταία λετπά του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Σήμερα η ομάδα μας είχε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Ήρθαμε να παίξουμε εδώ στο Βάμο, η ομάδα τους προερχόταν από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και το ηθικό υψηλό. Δουλέψαμε πάνω στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε να προετοιμάσουμε τα παιδιά 100%. Νομίζω ανταπεξήλθαμε όσο το καλύτερο μπορούσαμε, είχαμε και την τύχη να προηγηθούμε με ένα γκολ που είχε αρκετή δόση τύχης. Μετά μας δόθηκε η ευκαιρία να βάλουμε στο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο γκολ, σπαταλήσαμε μερικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε πολύ στη δύναμη, υπήρχαν νεύρα, ήμασταν τυχεροί σε ένα φάουλ της Κορωνίδας που δεν ισοφαριστήκαμε και μετά καταφέραμε σε μία κόντρα επίθεση να κάνουμε το 2-0 και να καθαρίσουμε το θέμα της νίκης».

Απομαγνητοφώνηση: athlitiko από το βίντεο της Νέας Τηλεόρασης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis