Γράφουν για Κίκε και Ξάνθη

Χανιά | 28 Απριλίου 2017, 18:05

Ενδιαφέρον από την Ξάνθη για τον Κίκε παρουσιάζει αθηναϊκή ιστοσελίδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Ακρίτες «τον έχουν τσεκάρει σε ουκ ολίγα παιχνίδια» φέτος του Κισσαμικού.

Ειδικότερα, το ρεπορτάζ ανήκει στο Sport24 και σε αυτό μεταξύ άλλων τονίζεται ότι ο Κίκε Μπόουλα «δεν θα μείνει στην ομάδα του Καστελίου τη νέα σεζόν», κάτι που είναι διαφαίνεται ότι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, μιας και ο Κίκε πολύ δύσκολο θα μπορούσε να παραμείνει στον Κισσαμικό την επόμενη χρονιά. 

Σημειώνεται ότι πριν από λίγο καιρό είχαμε κάνει ειδική αναφορά στον διεθνή άσο από την Ισημερινή Γουινέα, χάρη στο γκολ που είχε πετύχει στο ματς απέναντι στην Καλλονή.

Το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

«Ενας από τους ποδοσφαιριστές που με την παρουσία τους προκάλεσαν αίσθηση στο εφετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League είναι ο Μπούλα Κίκε του Κισσαμικού. Ο πλάγιος επιθετικός από τη Γουϊνέα Ισημερινού μοιάζει βέβαιο πως δεν θα μείνει στην ομάδα του Καστελίου και τη νέα σεζόν.

Ήδη, άλλωστε, υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από ομάδες της Super League. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μία από αυτές είναι η Ξάνθη, η οποία τον έχει τσεκάρει σε ουκ ολίγα παιχνίδια του. Ο διεθνής με την Εθνική του ομάδα παίκτης έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα σε 24 παιχνίδια και έχει σημειώσει δύο γκολ.

Ο 24χρονος διακρίνεται για την ταχύτητά του και την καλή τεχνική κατάρτιση. Κατά το παρελθόν έχει παίξει στη δεύτερη ομάδα των Αλμερία και Μαγιόρκα, αλλά και στη Λιναρές. Έχει φορέσει 17 φορές τη φανέλα με το Εθνόσημο και έχει ύψος 1.70. Μένει να φανεί εάν το ενδιαφέρον των Θρακιωτών μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania