Γράφουν για Καρμιώτισσα και Βαττή στην Κύπρο

Χανιά | 23 Απριλίου 2016, 10:16

Οι πολύ καλές εμφανίσεις για τον Ηλία Βαττή στον Κισσαμικό δεν αφήνουν… ασυγκίνητους τους συμπατριώτες του στην Κύπρο, με ιστοσελίδα του νησιού να αφιερώνει δημοσίευμα στο οποίο γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της ομάδας της Καρμιώτισσας για τον άσο του Κισσαμικού.

/Bella Pizza

Η Καρμιώτισσα είναι η ομάδα που πριν από λίγο καιρό ενέταξε στο δυναμικό της έναν άλλο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα του Κισσαμικού, τον Γιάννη Ταραλίδη. Πάντως στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας kerkida.net τονίζεται ότι «ο Κισσαμικός θέλει πάση θυσία να τον διατηρήσει στο ρόστερ του», μιλώντας για τον Βαττή, ενώ «η νεοφώτιστη Καρμιώτισσα, θέλει να τον… επαναπατρίσει και να τον προσθέσει στο ρόστερ της, στην πρώτη της συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία».

Το ρεπορτάζ των συναδέλφων από την Κύπρο έχει ως εξής:

«Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε την φετινή περίοδο, ήταν αναμενόμενο να προκαλέσουν το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ο λόγος για τον Ηλία Βαττή, με τον συμπατριώτη μας μεσοεπιθετικό που αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην FootballLeague με την φανέλα του Κισσαμικού, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ήδη το υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net, δύο είναι οι ομάδες που μετουσίωσαν σε πρόταση το ενδιαφέρον τους.

Από την μία είναι ο Κισσαμικός που θέλει πάση θυσία να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και από την άλλη η νεοφώτιστη Καρμιώτισσα, που θέλει να τον… επαναπατρίσει και να τον προσθέσει στο ρόστερ της, στην πρώτη της συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία.

Ο 30χρονος άσος, είναι ανοικτός σε όλες τις προτάσεις από Κύπρο και Ελλάδα. Βρίσκεται στην καλύτερη ίσως φάση της καριέρας του και θέλει να την εξαργυρώσει, με ένα καλό συμβόλαιο σε μια ομάδα που θα του προσφέρει προοπτικές».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad