Γράφας: Βάλαμε άλλο ένα λιθαράκι

Χανιά | 27 Απριλίου 2016, 20:12

Να συνεχίσουν την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει στα τελευταία παιχνίδια κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του ΑΟΧ, Θωμάς Γράφας που όπως ήταν αναμενόμενο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη της ομάδας του επί του Πανελευσινιακού.

/Bella Pizza

Σύμφωνα με όσα είπε: «Να ευχαριστήσω καταρχήν τον κύριο Παντιώρα για τα καλά του λόγια. Ως προς το ματς ήταν το δεύτερο το οποίο παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Καταφέραμε να πετύχουμε σε αυτά τα δύο ματς το απόλυτο και να είναι πιο καλή η συνέχεια για εμάς. Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι δίκαιη. Για άλλο ένα παιχνίδι είχαμε αρκετά καλή εικόνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο απειληθήκαμε από τον αντίπαλο μόνο μία φορά, αν θυμάμαι καλά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι να το πετύχεις γιατί κατά την άποψή μου, η Ελευσίνα είναι μία ομάδα που έχει ποιότητα. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη που πετύχαμε, για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει. Βάλαμε άλλο ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε για τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την σωτηρία και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα κοντά σε αυτόν χωρίς να έχουμε πετύχει ακόμα τίποτα. Όπως και το προηγούμενο ματς, έτσι και αυτό, τελείωσε για εμάς και καλώς εχόντων των πραγμάτων όταν θα επιστρέψουμε, θα πρέπει να αφοσιωθούμε και να επικεντρωθούμε 100% στον επόμενο αντίπαλο. Θέλω να ευχηθώ στον συνάδελφο και τον Πανελευσινιακό καλή συνέχεια, να υλοποιήσουν τους στόχους τους και θέλω να πω ακόμα στο φίλαθλο κόσμο να έχει υγεία, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».

Grafas diloseis

Ο τεχνικός του ΑΟΧ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Για την επιτυχία του ΑΟΧ να κερδίσει δύο καθοριστικά ματς και η εκτίμησή του για τη συνέχεια: «Ως προς το πρώτο σκέλος, ναι, η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα όχι μόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια. Κοιτάξτε και τα προηγούμενα ματς, με τα Τρίκαλα, στην Πάτρα, στις Σέρρες και αυτά τα δύο. Πράγματι στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όσον αφορά το αν μας εξασφαλίζει βαθμολογικά αυτό που έχουμε πετύχει και βέβαια δεν μας εξασφαλίζει. Πάντα είσαι ασφαλής και λες έχω σωθεί όταν έχεις σωθεί μαθηματικά. Απομένουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια και αν εμείς νομίζουμε, ή περάσει από το μυαλό μας ότι τελείωσαν όλα και όλα καλά, θα έχουμε κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη». 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad