Γράφας: Μόνο εύκολο δεν είναι να επιστρέφεις από 2-0

Χανιά | 19 Απριλίου 2016, 1:02

Απόλυτα ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο προπονητής του Α.Ο.Χανιά Θωμάς Γράφας στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Πανσερραίκό.

/Bella Pizza

Οι δηλώσεις Γράφα (από το panserraikos1964.gr):

«Άλλο ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς όπως όλα τα παιχνίδια. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια πρώτα α όλα στα παιδιά γιατί όταν αντιλαμβάνεστε πως  βρίσκεσαι πίσω στο σκορ μ 2-0 και έχεις την ικανότητα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να φέρεις το ματς στο Β΄ ημίχρονο μόνο εύκολο δεν είναι και τους αξίζει πάρα πολλά συγχαρητήρια. Ήταν  ένα παιχνίδι το οποίο για να έρθει το αποτέλεσμα πράγματι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλάξαμε τρείς τακτικές ώστε να βρούμε ένα τρόπο για να διασπάσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πανσερραϊκός σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Για εμάς αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει ο προσανατολισμός μας είναι στο επόμενο που είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα του Πανσερραϊκού που είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος ότι καλύτερο το ίδιο και το κόουτς».

Ερωτηθείς σχετικά με την σημασία του αποτελέσματος για την ομάδα του: «Ο πόντος έχει μικρή σημασία, έχει όμως για την ομάδα όταν έρχεσαι σε μία έδρα και αντιμετωπίζεις μία ομάδα που δείχνει ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο και καταφέρνεις να φύγεις με την ισοπαλία βρισκόμενος με δύο γκολ πίσω στο σκορ  αυτό λέει πολλά. Ο πόντος είναι πάρα πολύ σημαντικός για εμάς. »

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad