Γράφας: Είμαι σίγουρος ότι θα σωθούμε γρήγορα

Α.Ο. Χανιά | 10 Μαρτίου 2016, 16:52

Πεπεισμένος ότι ο ΑΟΧ θα καταφέρει γρήγορα να ξεμπερδέψει με την υπόθεση παραμονή, παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις άμα την επιστροφή του στα Χανιά ο Θωμάς Γράφας, αναγνωρίζοντας ωστόσο και τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο 46χρονος τεχνικός που επέστρεψε στον πάγκο του Α.Ο. Χανιά μετά από περίπου 100 μέρες εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Χανιώτικη ομάδα, με πολύ δουλειά και μερικές αλλαγές που πρόκειται να κάνει, δεν θ’ αντιμετωπίσει προβλήματα και θα παραμείνει στην κατηγορία. Ωστόσο δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι παρέλαβε μια εντελώς διαφορετική ομάδα από εκείνη την οποία είχε αφήσει στα τέλη Νοέμβρη.

Ο προπονητής του Α.Ο.Χανιά ζήτησε υπομονή από τον κόσμο της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια που έπεται καθώς όπως τόνισε… μαγικά ραβδάκια, δεν υπάρχουν ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην στήριξη του κόσμου που περιμένει να είναι αρωγός για την επίτευξη του στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Σε ερώτηση για το αν ήταν εύκολη η απόφαση να επιστρέψει στον πάγκο του ΑΟΧ, ο Θωμάς Γράφας, στάθηκε περισσότερο στους λόγους που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την ομάδα προ τριών μηνών. 

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad