Γράφας αντί Βοσνιάδη στη Βέροια!

Α.Ο. Χανιά | 23 Σεπτεμβρίου 2016, 19:18

Ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί εδώ και μερικές ώρες τον... δεύτερο τεχνικό από ομάδα της Σούπερ Λιγκ που απολύεται, καθώς δεν συνεχίζει στη Βέροια. Ως γνωστόν η αρχή έχει γίνει με τον Τραϊανό Δέλλα που αποχώρησε από τον Ατρόμητο.

Η είδηση ωστόσο είναι ότι ο τεχνικός που -βάσει τουλάχιστον αξιόπιστων ιστοσελίδων του κέντρου- προβάλει ως ο αντικαταστάτης του δεν είναι άλλος από τον… Θωμά Γράφα! Ο πρώην τεχνικός του ΑΟΧ, στον οποίο θήτευσε σε δύο διαφορετικές περιόδους τη χρονιά που πέρασε, φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος για ν’ αντικαταστήσει τον Βοσνιάδη, για τον οποίο παρεμπιπτόντως και το δεύτερό του πέρασμα από ομάδα Σούπερ Λιγκ (η πρώτη ήταν ο Απόλλων Σμύρνης στις αρχές της σεζόν 213-14) αποδείχτηκε σύντομο.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος τεχνικός ήταν προπονητής στη Βέροια για τα δύο πρώτα ματς της σεζόν, με την “Βασίλισσα” του Βορρά να σημειώσει ισάριθμες ήττες, που ήταν από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά αυτό όπως αποδεικνύεται δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση που πάρθηκε. Από την άλλη, ο ίδιος δηλώνει ότι τα αποτελέσματα δεν έπαιξαν ρόλο και ότι ήταν άλλοι οι λόγοι που επήλθε το διαζύγιο..

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Βέροια για τη λύση της συνεργασίας με τον Αλ. Βοσνιάδη αναφέρει τα εξής: 

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη και το επιτελείο του. Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad