Γουόντεργουορθ: Σχεδιασμός και μπάτζετ για άνοδο της Επισκοπής στη SL1

Επισκοπή | 31 Μαρτίου 2022, 14:01

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν από το πρότζεκτ που αναμένεται να τρέξει το επόμενο διάστημα για λογαριασμό της Επισκοπής με τη συνεργασία του ιδρύματος της TFT (The Fans Together) στο οποίο επικεφαλής είναι ο Σιμόν Γουόντεργουορθ.

/Bella Pizza

Ο Αγγλος επιχειρηματίας ανέλυσε ουσιαστικά το πώς έγινε η επιλογή στην ομάδα της Επισκοπής, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι μ’ έναν ρεαλιστικό σχεδιασμό και μ’ ένα μεγαλύτερο μπάτζετ ίσως είναι εφικτή, όπως είπε η άνοδος στην Super League 1! «Σήμερα (χθες) που παίζαμε με τον Ηρόδοτο είχαμε στο Twitter ανθρώπους που ρωτούσαν από τη Γερμανία για τον σύλλογο για το πώς πάει ο αγώνας. Αλλοι παρακολουθούσαν την εξέλιξη διαδικτυακά. Ηδη κινείται το ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε προϋποθέσεις ν’ αποκτήσουμε έσοδα, πράγμα που σημαίνει σπόνσορες, πωλήσεις εμφανίσεων όπου όλα αυτά γυρίζουν στον σύλλογο για να επενδύσουμε σε παίκτες, σε επιτυχία, σε ευκαιρίες για περισσότερες υπηρεσίες», τόνισε ο κ. Γουόντεργουορθ, για τον οποίο σημειώνουμε ξανά ότι έδειξε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος τόσο εκείνος όσο και οι συνεργάτες του που μίλησαν επίσης.

Αναλυτικότερα όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση για την συνεργασία με την TFT έχουν ως εξής:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ
«Σας ευχαριστώ που βρεθήκατε εδώ μαζί μας! Πρόκειται για μία ξεχωριστή πρόταση που μας έγινε ως μια μορφή χορηγίας και συνεργασίας από την εταιρία TFT που εδρεύει στο Λονδίνο. Προχωράμε σε αυτό το βήμα γιατί πιστεύουμε ότι ταιριάζει στην Επισκοπή και στην εξέλιξη που θεωρούμε ότι πρέπει να έχει η ομάδα. Θεωρούμε άλλωστε ότι έχουμε πλάσει με τα δικά μας χαρακτηριστικά την ομάδα στα τόσα χρόνια που βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το κάναμε αυτό με πολλή αγάπη. Να ξέρετε ότι χρειάστηκαν πολλά συμβούλια, κόποι, πολύς αγώνας και περάσαμε δύσκολες στιγμές μαζί με τους χορηγούς μας και τους μετόχους της ομάδας μας για να πάρουμε αποφάσεις. Εχουμε κρίνει λοιπόν ότι θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας δημιουργώντας κάτι νέο σ’ ένα πλάνο παγκόσμιο που θα έχει στόχο να διακρίνεται από αξία, που θα έχει πρόοδο και θα βρίσκεται παντού στην υφήλιο γιατί το ποδόσφαιρο πλέον είναι ένα παγκόσμιο γεγονός σε όλες τις κοινότητες, μικρές ή μεγάλες. Κι επειδή μιλάμε για πρόοδο, άρα μιλάμε για εγκαταστάσεις, γήπεδα, ακαδημίες, παιδιά φιλόδοξα που ονειρεύονται μια αξιόλογη ποδοσφαιρική καριέρα που θέλουν να προοδεύσουν. Εμείς ως Επισκοπή θέλουμε να τους δώσουμε αυτό το πρώτο βήμα. Η πόλη μας είναι πανέμορφη, βρισκόμαστε στο κέντρο της Κρήτης. Είμαστε Κρητικοί, φιλόδοξοι και φιλόξενοι ως άνθρωποι. Είμαστε επίσης αυθόρμητοι, είμαστε άνθρωποι του χώρου που παθιαζόμαστε και φωνάζουμε για τη μπάλα αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια. Είμαι σίγουρος ότι με τον κ. Σάιμον Γουέντγουορθ θα ταιριάξουμε. Ηδη θεωρούμε ότι είμαστε συγγενείς σαν χαρακτήρες γιατί διαθέτει και εκείνος τα παραπάνω χαρακτηριστικά ως άνθρωπος. Καλωσορίζω τον κ. Σάιμον Γουεντγουρθ στο Ρέθυμνο και την Επισκοπή μας. Μου αρέσει, άνθρωποι που παρ’ ότι δεν μας γνωρίζουν τόσο καλά, μας εμπιστεύονται και μας δείχνουν την αγάπη τους. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να ξεκινήσουμε αυτή τη συνεργασία».

ΠΕΝΝΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ (ΥΠ. MARKETING ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ)
«Θέλω να καλωσορίζω από τη μεριά μου ως τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ Επισκοπής την TFT. Ολες αυτές οι δράσεις είναι ωραίες και τονωτικές ιδίως στις εποχές που ζούμε. Η TFT είναι ένα αθλητικό φιλανθρωπικό ίδρυμα με φιλάθλους σε όλον τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι που θα ανήκουμε σε όλον τον κόσμο. Η Επισκοπή κοιτάζει ψηλά, ωστόσο δεν πρέπει να λησμονούμε ότι ως εδώ φτάσαμε χάρη στους χρυσούς μας χορηγούς και φυσικά στους υποστηρικτές που βοηθούν σ’ αυτή την προσπάθεια. Καλωσορίζουμε την TFT και μαζί στοχεύουμε να πάμε ψηλά».

ΡΑΪΑΝ ΜΠΑΝΤΟΥ (ΜΑΝΑΤΖΕΡ)
«Είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάζεται μια υπέροχη ευκαιρία μέσα από δύο διαφορετικές οντότητες τις οποίες θέλουμε να τις φέρουμε κοντά. Αυτό που βρήκαμε στην TFT είναι μια απίστευτη εταιρία που μπορεί να επιφέρει μια νέα προοπτική, να βοηθήσει τον σύλλογο, ο οποίος, σημειωτέον, φέτος έχει κάνει μια υπέροχη πορεία στο πρωτάθλημα και να τον αναδείξει ακόμη περισσότερο μέσα από τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει. Οταν ήρθε λοιπόν αυτή η ευκαιρία, την πίστεψα. Πίστεψα ότι μπορεί να γίνει ένα πολύ καλό δέσιμο και μια σπουδαία συνεργασία για το μέλλον. Το συγκεκριμένο μπλοκ μάρκετινγκ σπορτ είναι το μεγαλύτερο, το καλύτερο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Και η Επισκοπή μπορεί να μην βρίσκεται στην πρώτη-πρώτη γραμμή του ποδοσφαιρικού χάρτη αλλά μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη. Ολο αυτό μέσα από την TFT θα βοηθήσει το κλαμπ να ρολάρει μέσα από ένα φιλόδοξο πλάνο. Ανυπομονώ να δω τον κ. Σάιμον στην ομάδα και ελπίζω να δουλέψουμε πολύ καλά ώστε να δούμε την Επισκοπή να προοδεύει, να λάβει ό,τι χρειάζεται σε ανάγκες και να προχωρήσει με σύνεση στο μέλλον».

ΣΑΪΜΟΝ ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΟΡΘ (ΙΔΡΥΤΗΣ TFT)
«Αντιπροσωπεύω την ομάδα TFT (The Fans Together) που έχει έδρα το Λονδίνο. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους από την Επισκοπή που μας καλωσόρισαν στο Ρέθυμνο και μας έκαναν να νιώσουμε τόσο ευπρόσδεκτοι. Φυσικά να μην ξεχάσω τους ποδοσφαιριστές μας και τον προπονητή μας για την απίστευτη σεζόν που έκαναν και την ικανότητα που επέδειξαν ώστε σήμερα η ομάδα να είναι 6η με 39 βαθμούς στο πρωτάθλημα της SL2. Η TFT είναι ένα διαδικτυακό γκρουπ πολλών ανθρώπων οι οποίοι είναι λάτρεις των σπορ. Εχουν γίνει μέλη της εταιρίας όπου ο καθένας από αυτούς ζει σε διαφορετική πόλη ή χώρα του κόσμου και συμβάλλει βοηθώντας ομάδες διαφόρων πρωταθλημάτων, από την Premier League μέχρι κάποια πρωταθλήματα ακόμα και της Αμερικής. Το πρόγραμμα είναι εστιασμένο στο πώς οι φίλαθλοι θα έρθουν ξανά κοντά στην ομάδα τους. Πριν από έναν χρόνο ξεκινήσαμε να το οργανώνουμε όλο αυτό και κάπως έτσι γεννήθηκε η TFT. Βάλαμε τους εαυτούς μας μπροστά στους υπολογιστές με την τεχνολογική γνώση που διαθέταμε και μέσα από μία ικανή διαδραστική επικοινωνία και συζητήσαμε με ανθρώπους από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Κορέα, η Αυστραλία και η Ευρώπη. Ο στόχος ήταν απλός. Πώς κάνεις έναν φίλαθλο να νιώσει μέρος αυτού που συμβαίνει με τον σύλλογο που αγαπά και υποστηρίζει. Φυσικά, όλοι έχουμε αγαπήσει παράφορα ομάδες ιδίως όταν ήμασταν πιο μικροί και τις ακολουθούσαμε για ένα μεγάλο μέρος της ζωή μας. Καθώς όμως η ζωή προχωρά, γινόμαστε πιο αντικειμενικοί και κοιτάζουμε με πιο ανοιχτή ματιά κι άλλες ομάδες όπου έχουμε θαυμάσει όπως, η Εθνική το 2004. Ακόμα θυμάμαι τον γιο μου να πανηγυρίζει για την κατάκτηση της Εθνικής στο EURO 2004. Πλέον έχουμε τη γνώση πώς συμβαίνει όλο αυτό που τραβάει ακόμα και εμάς τους ενήλικες. Κάθε εβδομάδα εκατοντάδες φίλαθλοι ενώνονται στο γήπεδο ή διαδικτυακά κάθε φορά που αγωνίζονται οι αγαπημένες τους ομάδες. Αυτό γίνεται γιατί τους προσφέρεται το αντίτιμο, το άθλημα το οποίο αγαπούν. Γίνεται γιατί τούς δίνεται η δυνατότητα να έχουν επαφή με τους συλλόγους τους. Συναντήσαμε λοιπόν τον Ράιαν Μπαντού και ζητήσαμε από εκείνον να μας βρει έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Και τα κριτήρια ήταν απλά.
1) Ο σύλλογος θα πρέπει να είναι ενεργός και σ’ ένα καλό επίπεδο
2) Οι φίλαθλοί του θα πρέπει να παθιασμένοι
3) Να βρούμε έναν τρόπο να τον υποστηρίξουμε, όχι απαραίτητα να τον αναλάβουμε αλλά να αποδείξουμε στην περιοχή όπου ανήκει ότι μπορούμε να του δώσουμε μια παραπάνω ισχύ.
Γιατί την Επισκοπή…
Τώρα θα μου πείτε γιατί την Επισκοπή; Φυσικά δεν ήρθαμε εδώ και είπαμε, “να η Επισκοπή είναι η επιλογή μας” έτσι απλά. Ψάχναμε έναν ολόκληρο χρόνο να βρούμε μια ομάδα που έχει τόσο καθαρό παρελθόν, που έχει ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτή γιατί απλά και μόνο την αγαπούν… Που όταν παίζεται αγώνας βλέπεις καρδιά, βλέπεις πάθος και την ίδια στιγμή από πίσω υπάρχουν τόσες απίστευτες δυνατότητες για να δράσει κανείς όπως το επιθυμούμε εμείς. Με όλα αυτά, με καλύτερη ακόμα λειτουργία, με την επιστροφή του ενδιαφέροντος από τους φιλάθλους, με έναν ακόμη πιο ρεαλιστικό σχεδιασμό και προφανώς με ένα μεγαλύτερο μπάτζετ ίσως να επιδιώξουμε να κυνηγήσουμε και μια παραπάνω κατηγορία.
Γιατί την Ελλάδα; Γιατί υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά που σας είπα. Είδα τους αγώνες της Επισκοπής στη Ρόδο, στην Σπάρτη (εκτός αυτούς των εντός έδρας). Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μια σημαντική βάση, τον κόσμο του που όμως πρέπει να επιστρέψει. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο, έχει πάθος γι’ αυτό και το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να του το υπενθυμίσουμε. Ξέρουμε ότι μπορούν να έρθουν επιτυχίες όπως αυτές του παρελθόντος. Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην είναι αυτό που ξέραμε πριν από 10 χρόνια όμως εφόσον δουλέψουμε για τον σωστό σκοπό, επιστρέψει ο κόσμος πίσω, τότε θεωρώ ότι μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα. Οπως είπαμε, οι ποδοσφαιριστές τα πήγαν εξαιρετικά. Τα προβλήματα με τον κορονοϊό ήταν πολλά και αλήθεια είναι ότι οι παίκτες σήκωσαν την σημαία του συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια. Εμείς ωστόσο πιστεύουμε, ελπίζουμε ότι φέρνοντας περισσότερες ιδέες, περισσότερη κινητοποίηση σε ό,τι έχει σχέση με τους φιλάθλους, τότ, μπορούμε να δώσουμε μια ισχύ στο κλαμπ και ίσως μια πρόκληση ακόμα και για την πρώτη κατηγορία στο μέλλον. Αυτό δεν είναι ένα όνειρο θερινής νυκτός. Αυτό θα πρέπει να το δούμε όλοι ως μία αρχή για το πώς οι φίλοι των σπορ έρχονται και αποδεικνύουν ότι, ναι, οι φίλαθλοι ενδιαφέρονται και μπορούν να βοηθήσουν εμπράκτως έναν σύλλογο να προοδεύσει. Η ομάδα της TFT περιλαμβάνει ανθρώπους απ’ όλον τον κόσμο. Εχουμε ανθρώπους που δουλεύουν στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στην Ανατολική Ευρώπη, στην Αφρική, στην Ασία και στην Αμερική. Σήμερα που παίζαμε με τον Ηρόδοτο είχαμε στο Twitter ανθρώπους που ρωτούσαν από τη Γερμανία για τον σύλλογο για το πώς πάει ο αγώνας. Αλλοι παρακολουθούσαν την εξέλιξη διαδικτυακά. Ηδη κινείται το ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε προϋποθέσεις ν’ αποκτήσουμε έσοδα, πράγμα που σημαίνει σπόνσορες, πωλήσεις εμφανίσεων όπου όλα αυτά γυρίζουν στον σύλλογο για να επενδύσουμε σε παίκτες, σε επιτυχία, σε ευκαιρίες για περισσότερες υπηρεσίες. Ο στόχος μας είναι λοιπόν να δουλέψουμε μαζί με την Επισκοπή και να την υποστηρίξουμε και να δούμε πού μπορεί να μας οδηγήσει η μεταξύ μας συνεργασία. Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι είμαστε μια διαδικτυακή οργάνωση. Αυτό στην πραγματικότητα είμαστε. Δεν είμαστε όμως κάποιοι που απλά και μόνο κάνουμε chat στο διαδίκτυο. Εχουμε αληθινές προσδοκίες, μεγάλα σχέδια και είμαστε σίγουροι ότι κάθε φορά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. H συμβουλευτική μας δύναμη σήμερα λοιπόν είναι ένα ζευγάρι ατόμων που είναι πολύ καλοί σ’ αυτό που κάνουν όπως ο κ. Μπομπ Ρόμπινσον και ο κ. Τζον Μπραντσεϊ. Ο κ. Μπομπ είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μας ως σύμβουλος γιατί ξεκίνησε από έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο στην Αγγλία, την Μπράντφορ που έπεσε και τον βοήθησε να ξανασηκωθεί στα πόδια του. Είναι στον σύλλογο για πολλά χρόνια. Είναι ειδικός στο πώς ακολουθείται η διαδικασία για να οδηγήσει έναν φίλαθλο δίπλα στην ομάδα. Είναι ακόμα επίτιμος πρόεδρος της Μπράντφορ. Αρα, το παράδειγμα είναι ζωντανό, το έχουμε μπροστά μας. Το έχει κάνει και ξέρει τον τρόπο».

ΜΠΟΜΠ ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ TFT ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ)
«Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία της Επισκοπής και όλων των ανθρώπων που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή κατά την επίσκεψη μας εδώ στο Ρέθυμνο. Οπως είπε και ο Σάιμον, ξεκινώντας σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο στο Μπράντφορντ, το κλαμπ κατέρρευσε λόγω της κακής χρηματοοικονομικής διαχείρισης στις αρχές του 1970. Αργότερα, ήθελα το σωματείο αυτό να επιστρέψει στη ζωή και ήμουν εγώ αυτός που το κυνήγησε. Πώς τα κατάφερα; Πήρα έναν άνθρωπο, οργανώσαμε μίτινγκ -στην αρχή- από 50 ανθρώπους όμως από τη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο να παίξουμε στο γήπεδο ήρθαν εκατοντάδες φίλαθλοι και τώρα 25 χρόνια και έχουμε 1000 φίλους αλλά μας πήρε 25 χρόνια. Με την καινοτόμο τεχνολογία του Σάιμον μπορείτε να φέρετε χιλιάδες οπαδούς σχεδόν άμεσα. Σήμερα με τα μέσα που υπάρχουν, την αμεσότητα των φιλάθλων μέσω του διαδικτύου υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρουν μία άλλη προοπτική, φυσικά επιτυχία στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά ο σύλλογος να τρέξει καλύτερα από ποτέ. Και δεν βλέπω την ώρα να δουλέψω με τον Σάιμον».

ΤΖΟΝ ΜΠΡΑΝΤΣΕΪ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ TFT)
«Από την αρχή του οράματος του Σάιμον στην TFT, το πρώτο που έπρεπε αντιληφθεί κάποιος μπαίνοντας στην εταιρεία είναι ότι δεν αποτελούμε άλλο ένα δυνητικό θέμα απλά για κάποιον αδιάφορο οικονομικό σκοπό. Οπότε πρωταρχικός στόχος ήταν, οι φίλαθλοι που θα γίνουν μέλη της εταιρείας να μπορούν να διατηρούν ακέραιο το δικαίωμα να ορίζουν εκείνοι πού θα πηγαίνουν τα χρήματά τους. Θέλαμε να βρούμε ένα καθαρό τρόπο για να γνωρίζει ο καθένας το πού πάνε αυτά τα χρήματα. Θέλαμε τα χρήματα των μελών να φαίνονται, να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια. Ετσι δημιουργήσαμε ένα νόμισμα της TFT το οποίο αντιστοιχεί στα χρήματα που βάζει το κάθε μέλος. Ολο αυτό σε τελευταία ανάλυση, έχει να κάνει με την κοινωνία και η κοινωνία είναι αυτή που μπορεί να ενώσει τους ίδιους τους ανθρώπους. Είναι ένα καταπληκτικό πρότζεκτ όπου όλα λειτουργούν υπέρ του συλλόγου και των φιλάθλων που μπορούν να βρίσκονται παντού». 

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

agen poker online

bd138

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen slot online terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

agen sbobet terpercaya

bandar togel online

bandar togel online

situs poker online

togel online

login joker123

situs sbobet terpercaya

agen slot online

tante4d

qqemas

mpo757

bola88

qqdewa

http://11mail.catholicworker.org/

http://27rqdsc86t.danluu.com/

http://3.preciousplastic.com/

https://developer.sweetyhigh.com/

https://tribler.orgwww.tribler.org/

http://20.sorgalla.com/

http://20.sorgalla.com/poker-online/

http://20.sorgalla.com/poker-online/

http://20.sorgalla.com/sbobet/

http://20.sorgalla.com/togel-online/

https://bd138.com/

https://bd138.net/

https://bd138.org/

https://bd138.info/

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

togel online

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

agen slot online

agen slot online terbaik

situs agen slot online

agen slot online terpercaya

agen slot online indonesia

agen slot online

situs sbobet terpercaya

agen slot online resmi

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs poker online

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

situs sbobet terpercaya

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

login joker123

agen slot online

agen slot online

agen slot online

agen slot online