Γουίλαρντ: Στεναχωρημένοι και υποχρεωμένοι να βελτιωθούμε

Επισκοπή | 29 Σεπτεμβρίου 2022, 18:31

«Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά και υποχρεωμένοι να βελτιωθούμε άμεσα» δήλωσε με αφορμή τον αποκλεισμό από τον ΑΟΑΝ ο προπονητής της Επισκοπής, Ντάριλ Γουίλαρντ.

/Bella Pizza

Στα πέναλτι κρίθηκε η Κρητική “μονομαχία” της τρίτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος του ΑΟΑΝ με την Επισκοπή. Τελικά, οι γηπεδούχοι επικράτησαν στη “Ρώσικη ρουλέτα” 4-3, μετά το… στείρο 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Στα πέναλτι ο ΑΟΑΝ απέκλεισε την Επισκοπή!

Ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας μίλησε για δίκαιη πρόκριση του ΑΟΑΝ, ενώ για την Επισκοπή τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για να είμαι ειλικρινής είναι δύσκολο να πεις πολλά γιατί στο τέλος της ημέρας ο ΑΟΑΝ ήταν καλύτερος στα 90 λεπτά (120) από εμάς και δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα του Αγίου Νικολάου στη συνέχεια του θεσμού.

Όσο για μας, δεν ξέρω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες… δείχναμε ότι δεν διαθέτουμε την σπιρτάδα που δείξαμε απέναντι στα Χανιά όπου λειτουργήσαμε πολύ καλά, πετύχαμε γκολ, κάναμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε καταπληκτικό τρανζίσιον.

Δεν είμαστε στον θεσμό… Πρέπει άμεσα να αλλάξουμε ρότα και να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε τα αρνητικά, θετικά. Από αύριο (σήμερα Πέμπτη 29/9) κιόλας θα μπούμε στο γήπεδο και θα δουλέψουμε σκληρά. Δεν ήταν μία καλή ημέρα. Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά και υποχρεωμένοι να βελτιωθούμε άμεσα…»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad